Sony RXmoment Instagram Photo Contest

Bent u in het bezit van een Sony RX-camera? Dan maakt u kans op fantastische prijzen! Sony Europe Limited heeft namelijk een unieke fotowedstrijd georganiseerd waarin u uw mooiste foto in kunt zenden. Zendt u de mooiste foto in? Dan wint u een leuke prijs én doet u ook nog eens mee met de wereldwijde variant van deze fotowedstrijd.

Win fantastische prijzen

Door deel te nemen aan de Sony RXmoment Instagram Photo Contest maakt u kans op fantastische prijzen:

  • 1e prijs: Sony RX10 mark IV t.w.v. €1800,-
  • 2e prijs: Sony RX100 mark V t.w.v. €1000,- 
  • 3e prijs: Sony RX0 actioncam t.w.v. €800,-
1e prijs: Sony RX10 IV

Met deze compacte camera maakt u de mooiste foto's met ultieme resolutie en details. Deze camera is voorzien van een 24-600mm F/2.4-F/4 Zeiss zoomlens.

Bekijk hier!
2e prijs: Sony RX100 V

Deze uitgebreide compactcamera beschikt over een supersnelle autofocus en heeft maar liefst 315 scherpstelpunten. Ook kunt u met deze camera filmen in 4K kwaliteit.

Bekijk hier!
3e prijs: Sony RX0

Deze ultracompacte camera biedt professionele beeldkwaliteit in het formaat van een actioncam. Maak de mooiste video's in Full HD of zelfs in 4K kwaliteit!

Bekijk hier!

Wereldwijde wedstrijd

De beste inzendingen doen ook mee met de wereldwijde Sony fotowedstrijd. Begin september 2018 worden de geselecteerden hiervoor aangekondigd op de Instagrampagina @SonyRXMoments. Deelnemers van de wereldwijde wedstrijd maken kans op een fantastische hoofdprijs: de Sony RX1R mark II + Sony RX0 actioncam + Accy. De tweede prijs van de wereldwijde Photo Contest is een Sony RX1R mark II + Sony RX0 actioncam.

Uw inzending wordt beoordeeld op basis van creativiteit, originaliteit en visuele/emotionele impact van de foto. De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt op de website én op de social media van Sony Group.

Zo doe je mee!

Meedoen met de Sony RXmoment Instagram Photo Contest kan haast niet eenvoudiger. U deelt simpelweg uw mooiste foto via Instagram. Welk onderwerp er op de foto staat is volledig aan u. Foto's in alle genres zijn welkom: architectuur, natuur, portret, reizen of wat dan ook. Volg de onderstaande stappen om uzelf te kwalificeren voor de westrijd.

  1. Volg de Instagram account @SonyRXMoments
  2. Upload een foto op uw eigen Instagram account en voeg de volgende hashtags toe: #SonyRX, #SonyRXMoments en #Sony_RX
  3. U neemt nu automatisch deel aan de wedstrijd.

Voorwaarden:

  • Deelname is geldig voor foto's die zijn geplaatst van 10 april 2018 t/m 30 juni 2018.