Sony & award's

De Expert Imaging and Sound Association, oftewel EISA, heeft de awards voor 2019 bekend gemaakt! Een reden tot een feestje want Sony heeft  er maar liefst 7 binnen weten te slepen! EISA is een expertgroep die internationaal bekend is om hun expertise in de consumententechnologie. 

De Awards

EISA FOTO-INNOVATIE 2019-2020

Sony Real-time Eye AF

De recentste realtime autofocusalgoritmen van Sony worden zeer gewaardeerd door zowel hobbyisten als professionals. De verbeterde Real-time Eye AF en Real-time Animal Eye AF stellen precies scherp op de ogen van een persoon of een dier. Fotografen kunnen zelfs het favoriete oog van het object (linker of rechter) als focuspunt kiezen. De AI-gestuurde technologie biedt een accurate en betrouwbare tracking voor bewegende objecten. Dankzij de continue autofocus-functie blijft de Real-time Eye AF scherpstellen op een bewegend object, zelfs wanneer een deel van het gezicht tijdelijk verduisterd is of men wegkijkt van het toestel. Deze technologie werd ook voor het eerst toegepast in een smartphone op de Xperia 1 van Sony.


Lees hier meer!

EISA FOTO/VIDEOCAMERA 2019-2020

Sony A6400

De Sony A6400 is een geavanceerde systeemcamera die beschikt over een snelle automatische scherpstelling van slechts 0,02 seconden, verbeterde Eye Autofocus en nieuw ontwikkelde Real-time Tracking.

Lees hier meer!

EISA COMPACTCAMERA 2019-2020

Sony Cyber-shot RX100 VI

De Sony Cyber-shot DSC-RX100 VI is een krachtpatser van zakformaat die wordt gekenmerkt door een indrukwekkende reeks stilstaande beelden en videomogelijkheden.

Lees hier meer!

EISA GROOTHOEK-PRIME LENS 2019-2020

Sony FE 24 mm F1.4 GM

De Sony FE 24mm F1.4 GM is een mobiele prime lens met hoge lichtsterkte. Toonaangevende technologie zorgt voor verfijnde G Master-prestaties met consistent hoge resolutie en zachte, natuurlijke bokeh, zelfs bij de grootste diafragma-instelling. De lens is zowel compact als de lichtste in zijn klasse, waardoor de draagbaarheid wordt gemaximaliseerd. Het biedt ook een snelle, nauwkeurige AF-drive, controle op het hoogste niveau en betrouwbaarheid.

Lees hier meer!

EISA PORTRET PRIME LENS 2019-2020

Sony FE 135 mm F1.8 GM

De Sony 135mm F/1.8 GM Prime telelens is een full frame E-mount objectief met hoogwaardige prestaties in de G-master serie. Deze lens is geschikt voor elke fotograaf, ook de veeleisende. Zo biedt deze telelens uitzonderlijke scherpte van het gehele beeld met enorm hoge resolutie. Gebruik dit objectief voor diverse soorten fotografie, waaronder portretten, bruiloften en sporten. Maak onder andere prachtige bokeh met fantastische beeldkwaliteit.

Lees hier meer!

EISA TELEPHOTO PRIME LENS 2019-2020

Sony FE 400 mm F2.8 GM OSS

De nieuwe Sony FE 400mm F2.8 GM OSS supertelelens is de lichtste in zijn klasse en biedt uitzonderlijke beeldkwaliteit, snelle AF en een innovatief optisch ontwerp. De nieuwe Sony FE 400mm F2.8 GM OSS lens is de eerste supertelelens met een groot diafragma van f/2.8 in de E-mount line-up. Het is de ideale keuze voor professionele sport- of natuurfotografen. De lens is een perfecte aanvulling op Sony's uitgebreide reeks E-mount-camera’s, waaronder de A9, A7R III en meer.

Lees hier meer!

Terug naar Sony