Sony accessoires

Accessoires voor Sony

Langzaamaan vink je heel de checklist af en heb je alles in huis om te kunnen fotograferen. Maar eerlijk is eerlijk, accessoires heb je nooit genoeg. Want die extra accu is toch erg handig wanneer je op vakantie gaat. Net als een tweede geheugenkaart. Of vraag jij je af hoe je alles bij elkaar houdt en niet halverwege de helft verloren bent.

Geheugenkaart

Deze staat op een gedeelde eerste plek bij noodzakelijke accessoires voor je van start kan. Sony heeft diverse geheugenkaarten; verschillende snelheden, geheugencapaciteit of formaten. Denk goed na welke geheugenkaart jou het beste helpt en niet onbelangrijk, of die past. Sony heeft diverse series op het gebied van geheugenkaarten, zo zijn er de SDHC geheugenkaarten die compatibal zijn met SDHC-camera's en camcorders, de SDXC is perfect als je veel filmt in 4K en de XQD is geschikt voor de high-end camera's voor film en fotografie.

Alle geheugenkaarten van Sony

Circulaire polarisatie filters 

Deze filters zijn handig om verschillende redenen. Zo bescherm je je lenzen voor bijvoorbeeld krassen of vocht. Daarnaast kunnen filters ook reflectie in water en glas verminderen.

Alle filters van Sony

Accu's

De andere op de eerste plek is een accu. Want zonder batterij kan je niet beginnen met het maken van beelden. Maar mocht je nu maar één accu in huis hebben, dan is dat vanaf nu verleden tijd. Niks handiger namelijk dan een back-up accu wanneer je op avontuur gaat of wanneer je hem toch een keer vergeet op te laden.

Tassen

Als je écht aan de slag wil met fotograferen moet je de buitenwereld in. Zie je jezelf al gaan? Camera in de ene hand en accu of reserve geheugenkaart in de andere hand. Fietsen is dan natuurlijk wel onmogelijk. Oplossing: een goede tas waarin je goed en eenvoudig je apparatuur in kan vervoeren of bewaren. Ook heeft Sony tassen ontworpen voor specifieke modellen. Wil je weten welke? Kijk gerust even rond.

Alle tassen van Sony

Lensdop

Verloren? Ja het gebeurt veel mensen, maar maak je geen zorgen. Sony biedt de lensdoppen namelijk gewoon los te koop aan. Dus twijfel niet en koop snel een nieuwe wanneer die van jouw spoorloos is. Zo zonde als je opeens ontdekt dat je camera of lens beschadigd is in je tas..

Batterygrips en grips

Camera’s zijn altijd eenvoudig vast te houden. Om te zorgen dat je camera beter in je hand ligt. Maar een betere grip is niet het enige voordeel van deze accessoires. In grips is het mogelijk om een extra accu toe te voegen, waardoor je een groter aantal opnames kan maken. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog grips waardoor je de camera makkelijker vast kan houden of juist makkelijker kan neerzetten, zoals de vloggrip. Voordeel op voordeel maakt voor jou fotografie nog leuker om te doen.

Alle batterygrips en grips van Sony

Zonnekap

Mooi weer is heel fijn als je op stap gaat, maar het brengt ook nadelen met zich mee. Want te veel zonnestralen in je lens helpt niet mee met het resultaat. Een zonnekap zorgt ervoor dat jouw lenzen optimaal beschermd worden tegen ongewenst licht. Heb jij geen zonnekap voor jouw lenzen, kijk dan snel of jouw variant erbij staat.

Flitsers

Loop je vaak tegen het probleem aan dat je onderbelichte foto’s hebt? Dan is het tijd voor een flitser. Deze zijn er in alle soorten, maten en vormen. Waar helpen ze je dan precies mee? Dat is simpel gezegd zorgen dat je de gewenste belichting krijgt om onderwerpen beter in beeld te krijgen.

Alle flitsers van Sony