Sony A7C

Sony A7C

Grote camera in een klein jasje

Ga snel naar: Sony A7C van dichtbij | Geen concessies, meer creativiteit! l Filmen in een handomdraai | Specificaties l Snel beginnen!

Onverwachts lag er een mailtje in onze inbox. Er zou een nieuwe camera komen en of we er een video over wilden maken. Nou daar hoefde we niet over na te denken. De Sony A7C is namelijk het product waar we allemaal op hebben zitten wachten. Een professionele full frame camera in een lichtgewicht en compact jasje. Kom maar op met die video!

Sony A7C van dichtbij

Zoals je in de video gezien hebt is dit niet zomaar een Sony camera. De Sony A7C kenmerkt zich door dat hij heel compact is maar met alle features van een full frame camera. Handig voor als je niet de hele tijd met een grote camera op pad wilt.

 

Geen concessies, meer creativiteit!

Zo zie je dat je geen concessies meer hoeft te doen. Zowel met foto als met video kan jij het leven vastleggen zoals het is. De 24.2 megapixel is meer dan genoeg om te gebruiken voor online content en met de WiFi en Bluetooth connectiviteit gaat dit nog sneller. Je kan met deze connectiviteit namelijk je telefoon gebruiken als remote. Maak een long exposure foto zonder dat hij bewogen is. Het kan gewoon. Voor iedereen die mens en dier het mooiste onderwerp vind om te fotograferen, je kan gebruik maken van de award winnende Eye autofocus. We kunnen nog wel even doorgaan over fotografie, maar we moeten echt nog een ander topic bespreken: Video.

Filmen in een handomdraai

Filmen is voor content creators een populaire manier om informatie over te brengen aan de kijker. Kijk maar naar ons. Wij maken er veelvoudig gebruik van. Je ziet namelijk gelijk wat de maker bedoelt Niet zo gek dat Sony de laatste jaren daarom ook vol inzet op video. Zo kun je met 100fps je beelden vertragen, slow motion heet dat, en met S-Log 2 en 3 kan je in post-production je beelden tot leven laten komen. Ben je nieuw en weet je niet goed wat je met deze functies aan moet? Geen paniek! Vakantie of familie video’s zijn ook geweldig en leuk om ze op een later tijdstip terug te kijken. Ook aan trillende handen is gedacht. In deze camera zit namelijk een 5-assige beeldstabilisator. Dit minimaliseert camerabewegingen en zorgt dat als je handheld filmt of fotografeert minder snel last heb van bewogen beelden. Kijk wel even goed of je objectief deze functie ondersteunt.

Sony a7c

Om je een wat beter beeld te geven wat die Full Frame features verder inhouden hebben we ze op een rij gezet en kan je een vergelijking zien met een andere full frame camera.

Sony A7C specificaties

 

Sony A7C

sony a7c

Lens mount

E-Mount

Megapixel

24.2 megapixel

Silent shutter

 

Type sensor

Exmor R CMOS sensor

Hoogste video kwaliteit

4K

Frames per seconde op 4K

30fps

Ondersteunde opname codec

XVAVC-S en H.264

Bit-rate

8-bit 4:2:2

ISO-gevoeligheid

100-512000

Scherpstelpunten

693

Beeldstabilisatie

5-assige beeldstabilisatie

Beeldformaat

JPEG en RAW

Stof en spatwaterdicht

 

Full frame

 

Kantelbaar scherm

 

Human & Animal eye autofocus

 

Touchscreen

 

Bluetooth

 

WiFi

 

Aantal geheugenkaart slots

2

Type accu

NP-FZ100

Afmeting

124 x 71.1 x 53.5mm

Gewicht

424gr

Snel beginnen!

Ken je dat gevoel dat je niet kan kiezen? Het is in dit geval heel simpel! We hebben namelijk al een kit-samenstelling gemaakt. Zo hoef je niet te kiezen en kan je gelijk aan de slag. Hoewel…een pakketje afwachten is ook zenuwslopend. Is de postbode er al?

Sony A7C body

Sony A7C Kopen

Bekijk hier!

Sony A7C + FE 28-60mm F4-5.6

Sony A7C

Bekijk hier!

< Terug naar het overzicht