Who to follow

5 interessante namen om te volgen

Op internet en vooral social media zijn er talloze interessante accounts om te volgen. Vooral Instagram staat vol met de mooiste plaatjes. In het kader van het thema "Smartphones en fotografie" hebben we daarom een aantal interessante mensen om te volgen op een rijtje gezet. Dus lees vooral verder en laat u inspireren. 


Janoe Zoet

Janoe Zoet is een Nederlandse fotografe, contentcreator én auteur van het boek Smartphotos. Dit boek helpt u om, ook met uw smartphone, mooie- en professionele foto's te maken. U kunt Janoe volgen via haar websiteFacebook-pagina of haar Instagram-account

Quinn King

Quinn King is een professionele foto- en videograaf die het grootste deel van het jaar in Curaçao doorbrengt. Hij maakt daar de meest prachtige foto's, die vooral met zijn OnePlus zijn genomen. U kunt zijn foto's op zijn Instagram bekijken.

Mariko Klug

Het account van Mariko Klug staat vol met sprookjesactige foto's van dieren, landschappen en natuurgebieden. Deze maakt- en bewerkt zij allemaal met haar iPhone.  Benieuwd naar haar foto's? Bekijk dan haar Instagram of website.

Natalya Peshkova

Natalya Peshkova is een fotograaf uit Rusland, die in 2017 met een van haar macro foto's de "Mobile Photography Awards" heeft gewonnen. Haar foto's maakt zij met de Samsung Galaxy S4, de Galaxy S7 en een zelfgemaakte lens. Benieuwd naar de foto's? Volg haar dan op Instagram.

Tommy Wallace

Pastoor Tommy Wallace is een Smartphone fotograaf uit Arkansas. Met roots in verschillende landen is hij veel met diversiteit en andere culturen in aanraking gekomen. Hij probeert dit ook terug te laten komen in zijn fotografie en maakt uitsluitend foto's met zijn smartphone. Zijn foto's vindt u op zijn Instagram en website.

Terug naar de overzichtspagina