Buyers Guide

Snel en gemakkelijk uw opnamen delen is in het huidige digitale tijdperk van enorm belang voor vele fotografen. Daarom hebben wij een kort lijstje gemaakt met een divers aanbod aan camera’s waarmee dit mogelijk is. Met deze camera's combineert u het beste van twee werelden: de beeldkwaliteit van een camera en het gemak van supersnel delen op social media. 

 

Fujifilm X-T100

De Fujifilm X-T100 is een kleine, slimme maar vooral zeer fijne systeemcamera. Dankzij de 24.2 megapixel APS-C sensor maakt u met deze camera mooie beelden van een geweldige beeldkwaliteit en met prachtige kleuren. Dankzij de ingebouwde Bluetooth en WiFi kunt u uw beelden gemakkelijk én snel delen via social media. De X-T100 heeft bovendien zeventien verschillende creatieve filters en elf filmsimulaties waardoor u uw creativiteit de vrije loop kunt laten gaan!

Bekijk hier!
 

Panasonic Lumix DC-GX9

De Panasonic Lumix DC-GX9 is een compacte systeemcamera met een slank ontwerp. De vele geavanceerde functies zoals Post Focus, Focus Stacking en Auto Marking maken deze camera ideaal voor hobby-straatfotografen. De camera is voorzien van een 20.3 megapixel Digital Live MOS sensor zonder low-pass filter, hierdoor kunt u zelfs de kleinste details haarscherp vastleggen! Daarnaast is deze camera uitgerust met WiFi en Bluetooth waardoor u uw foto’s in enkele ogenblikken kunt delen op social media!

Bekijk hier!
 

 

Sony Cyber-shot DSC-RX100II

De Sony RX100 II is een perfecte combinatie van de voordelen die een kleine, lichte camera biedt en de kwaliteit en mogelijkheden van een grote camera. De compact camera heeft een Exmor R CMOS sensor waarmee u hoge resolutie foto’s en full HD 1080i/p video’s kunt maken. De camera is uitgerust met NFC. Hierdoor kunt u op een draadloze manier u foto’s gemakkelijk overzetten op uw Android of Windows telefoon.

Bekijk hier!
 

Canon EOS M50

De Canon EOS M50 is een systeemcamera die mooie 4K video-opnames maakt, een elektronische zoeker met hoge resolutie heeft en uitgerust is met een verbeterd Dual Pixel autofocussysteem. De camera heeft WiFi en NFC waardoor u gemakkelijk, snel en draadloos uw beelden kunt delen. Dit kan bijvoorbeeld met de Canon Camera Connect-app. Hiermee kunt u niet enkel afbeeldingen delen maar ook uw camera vanop afstand besturen.

Bekijk hier!
 

 

Fujifilm GFX50R

De Fujifilm GFX50R is een systeemcamera die een 43.8x32.9mm middenformaat sensor heeft met maar liefst 51.4 megapixels! Dankzij de lage ISO-gevoeligheid van 100 en het 14-stops dynamische bereik maakt u high-definition beelden met meer details. De camera heeft een handig touchscreen waarmee u onder andere gemakkelijk kunt scherpstellen. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw beelden gemakkelijk en snel delen via WiFi.

Bekijk hier!
 

Nikon Coolpix P1000

De Nikon Coolpix P1000 is een compact camera met een optische zoom van maar liefst 125x! Dankzij deze optische zoom heeft u een gigantisch zoombereik van 24-3000mm. De 250x Dynamic Fine Zoom brengt dit zelfs tot 6000mm. Hierdoor kunt u niet alleen close-ups van bijvoorbeeld wilde dieren maken maar ook van maanlandschappen. Deze camera is uitgerust met WiFi en Bluetooth waardoor u uw prachtige opnamen snel kunt delen!

Bekijk hier!

 

Terug naar de overzichtspagina