Leer alles over reisfotografie bij Kamera Express: lezingen, walks en video's

Gekoppeld aan het Maandthema Reisfotografie organiseert Kamera Express gedurende de maanden juni en juli diverse leuke activiteiten die te maken hebben met reizen, citytrips en reisfotografie. 

Lezing reisfotografie | Citywalks met Ivo Kayser | Q&A-video van @Ourtravelfeed Lezing Reisfotografie

6 juli 2019, Rietbaan 5, Capelle aan den Ijssel - Kamera Express 

Kom op 6 juli 2019 naar de lezing van de bevlogen Sander Zeilmaker, Kamera Express-verkoopmedewerker én reisfotograaf. De lezing vindt plaats in de Superstore aan de Rietbaan in Capelle aan den IJssel.

De kleuren in de foto's van reisfotograaf Sander Zeilmaker zijn intens en verrassend. Je kunt er een lange tijd naar kijken en telkens weer iets nieuws zien. Hoe hij dit aanpakt? Door locaties en dieren op een zo mooi en karakteristiek mogelijke manier te fotograferen.  

Sander geeft op 6 juli een lezing over zijn reis- en wildlifefotografie. Zijn enthousiasme is aanstekelijk. Tijdens de Fotofair eind mei 2019 gaf hij zijn eerste lezing en veroverde hij de harten van 120 geïnteresseerden.

De jonge fotograaf wil mensen aansporen om op pad te gaan en nieuwe plekken te ontdekken. Tijdens zijn lezing gaat Sander dieper in op de apparatuur die hij meeneemt. Hij geeft praktische tips en beantwoordt vragen. Hoe maak je foto's tijdens de nacht? 

Schrijf je hier in!


Citywalks met Canon-fotograaf Ivo Kayser

In juni vinden er Citywalks plaats in Gent en in Den Bosch 

Bij Kamera Express organiseren we het hele jaar door citywalks, in samenwerking met Ivo Kayser, beter bekend als 'E' of 'Igobythename'. De eerstvolgende walks vinden in juni plaats. 'E' is een urban fotograaf uit Rotterdam met een sterke creatieve visie en een voorkeur voor het fotograferen van uitzonderlijke ruimtes. Skateboarden, graffiti en kunst inspireren hem en vormen de drijfveer achter zijn stadse avonturen.

'E' is een urban fotograaf uit Rotterdam met een sterke creatieve visie en een voorkeur voor het fotograferen van uitzonderlijke ruimtes. Skateboarden, graffiti en kunst inspireren hem en vormen de drijfveer achter zijn stadse avonturen.

Ga mee op citywalk en leer van deze inspirerende fotograaf. Tijdens deze citywalk krijg je de kans om een Canon EOS M50 te testen, de favoriete camera van Rutger Geerling, zoals jullie lazen op de Musthave-pagina. Deze camera test je met diverse objectieven: een 15-45mm, een 18-150mm, een 55-200mm en een 11-22mm-objectief. 

Meld je aan via de Citywalks-pagina!


Q&A-video. Stel je vragen aan @ourtravelfeed

De Q&A-video is vanaf 21 juni te vinden op de YouTube-pagina van @ourtravelfeed

Cato en Sander van @ourtravelfeed reizen van plaats tot plaats. Of beter: van continent tot continent. In dit interview lees je alles over dit avontuurlijke reiskoppel. Dat smaakt naar meer!

Het is mogelijk om vragen te stellen aan Cato en Sander. Op 21 juni aanstaande zullen zij in een Q&A-video ingaan op de vragen van belangstellenden. 

Altijd al meer willen weten over het leven van een wereldreiziger? Heb je influence-ambities? Wil je toegankelijke edit-tips? Heb je een vraag die wij niet kunnen bedenken? Wij nodigen je uit om van 1 tot en met 15 juni al jouw brandende vragen in te sturen via [email protected] of via @ourtravelfeed

De video is te zien op de YouTube-pagina van @ourtravelfeed. Zet de datum en tijd in je agenda zodat je de primeur niet mist op 21 juni.

Terug naar de overzichtspagina