Profoto C1 en C1 Plus banner

Profoto C1 en C1 Plus

De Studiolichten voor smartphones

Fotograferen met smartphones was nog nooit zo populair. Steeds meer mensen maken foto’s met hun smartphones en de camera’s van smartphones worden ook steeds beter. Het licht daarentegen blijft achterwegen. Zoals we weten is licht de essentie van elke geweldige foto. Daarom komt Profoto met twee professionele smartphone flitsers: de Profoto C1 en de Profoto C1 Plus.

 

"The world of smartphone photography just got bigger. Studio lights for smartphones."

 

Bekijk de Profoto C1

Bekijk de Profoto C1 Plus

Eerste beelden van de Profoto C1 en C1 Plus

Bent u nieuwsgierig naar de Profoto C1 en zijn grotere broer de Profoto C1 Plus? Bekijk dan de onderste video!

Eigenschappen van de Profoto C1 en C1 Plus

In de palm van u hand

De Profoto C1 en C1 Plus hebben beide een rond ontwerp dat precies in de palm van uw hand past. De zwarte rand om het licht voorkomt dat uw vingertoppen schaduwen vormen in het licht. Doordat de professionele smartphone flitsers perfect in uw handpalm passen heeft u genoeg bewegingsvrijheid. Hierdoor belicht u uw onderwerp eenvoudig vanuit de juiste hoek.

De unieke ronde Profoto kop

De flitser is verder voorzien met de unieke ronde Profoto kop met Dome Diffuser. De ronde kop zorgt voor licht dat zowel natuurlijk als mooi is met een gladde afloop. In combinatie met de Dome Diffuser levert de flitser een egale belichting met zachte schaduwen.

Profoto C1 Plus ontwerp

Profoto C1 Plus bediening

Eenvoudige bediening

Doordat u zowel de flitser als uw smartphone vast heeft, beschikken beide flitsers over een intuïtieve bediening. Aan de hand van Bluetooth verbindt u de flitser met uw smartphone. Hierna dient de aan/uit-knop van de flitser ook als flits- en fotoknop. Met slechts een druk op de knop flitst u niet alleen, maar maakt u ook nog eens de foto. Super handig!

De profoto C1 Plus beschikt naast de aan/uit-knop ook over twee regelaars. Zo dimt u het licht van de flitser eenvoudig door te plussen en te minnen. Met de andere regelaar schakelt u makkelijk tussen flitslicht en continu licht.

Profoto Camera app

Om professionele foto’s te maken met uw smartphones en om de Profoto C1 en C1 Plus nog beter in te stellen is de Profoto Camera app ontwikkelt. De app kent twee modi: auto en manual. In de auto modus dient de app als een standaard point-and-shoot camera met flits. Het berekent daarbij automatisch de belichting en het flitsvermogen op basis van de omgevingsomstandigheden. In de manual modus heeft u volledige controle over de belichting, het flitsvermogen en de kleurtemperatuur.

 

>Download de Profoto Camera app in de app-store

Profoto Camera app C1 en C1 Plus

Profoto C1 Plus bediening

Combineer met speciaal gemaakte light shaping tools

Wilt u uw flitsfoto’s nog creatiever maken? Dat kan! De profoto C1 Plus beschikt over een magnetische klikbevestiging. Met de slimme, magnetische bevestiging koppelt u verschillende Light Shaping Tools aan de flitser. Hiermee maakt u nog creatievere flitsfoto's met uw smartphone.

Clic Kits: Creative Gel Kit en Grid & Gel kit

Clic CTO/CTB Gels: Full CTO, Half CTOQuarter CTOQuarter CTB en Half Plus Green

Clic Color Gels: Rose Pink, Peacock Blue, Yellow, Scarlett, JadeLight Lavender en Blue

Clic Grids: Grid 10 en Grid 20

Specificaties van de Profoto C1 en C1 Plus

Wilt u weten wat de belangrijkste kenmerken zijn van deze professionele smartphone flitsers? In de onderstaande tabel belichten we de specificaties van beide flitsers. Dit maakt het vergelijken een stuk makkelijker!

 

 

Profoto C1

Profoto C1 Plus

Aantal ledlichten 4 warme en 3 koele 10 warme en 10 koele
Kleurtemperatuur 3000K tot 6500K 3000K tot 6500K
Richtgetal 90 90
Lumen Max. 1600 Max. 4300
Standen Flits en continu Flits en continu
TTL meeflitsen Nee Ja, met de Profoto reportageflitsers (A1, A1X en B10)
Werkt met een app Ja Ja
Compatibel met Light Shaping Tools Nee Ja
Batterijduur 2000 flitsen & 30 minuten continu 2000 flitsen & 40 minuten continu
Geschikt voor iPhone 7 en hoger iPhone 7 en hoger

De Profoto C1 en C1 Plus in actie

Met de Profoto C1 en C1 Plus maakt u geweldige flitsfoto's met uw smartphone. Zie de Profoto C1 en C1 Plus in actie! Maakt u binnenkort ook zulke gave beelden?

 

 

Weet u al welke u kiest?

De Profoto C1

De Profoto C1 Plus