Profoto A1X, more when it matters!

De Profoto A1X is in alles een echte Profoto flitser, maar dan in een kleiner formaat dan bijvoorbeeld de Profoto B1X. Ten opzichte van zijn voorganger, de Profoto A1, kan de A1X 450x flitsen op vol vermogen in plaats van 350x. Daarnaast beschikt de A1X nu over 20 verschillende channels zodat pers- en studiofotografen niet elkaars flitsers triggeren. Daarnaast heeft Profoto ook de recycle time ten opzichte van zijn voorganger weten te verlagen naar 0.05-1.0 seconden.

In onderstaande video laat fotograaf Ruby Law zien hoe ze de Profoto A1X in combinatie met de Profoto Connect gebruikt in haar dagelijkse werk.

De unieke ronde kop levert licht dat zowel natuurlijk als mooi is met een zachte, gladde afloop. De A1X is zeer eenvoudig in gebruik, met supersnelle recycle tijden en een batterij die lang meegaat, zodat je nooit een shot hoeft te missen. Of je nu onderweg bent, de A1X op je camera gebruikt of juist vanuit de hand, deze flitser biedt overal indrukwekkende verlichting. Het bevat een slimme, magnetische bevestiging voor drie speciale A-serie Light Shaping Tools die je snel en gemakkelijk op en af kunt klikken; een Dome Diffuser, Wide Lens en Bounce Card. Deze kunnen bovendien gestapeld worden voor meer creatieve mogelijkheden. De Profoto A1X heeft ook een ingebouwde LED instellamp die het makkelijk maakt om het licht in te stellen en te zien hoe het licht en schaduwen vallen.

Het Hi-Res display van de Profoto A1X is groot, helder en overzichtelijk en zorgt, net als bij alle andere Profoto flitsers, voor een intuïtieve bediening. Jhoeft geen lange handleidingen door te lezen om te begrijpen hoe de A1X werkt. Met de ingebouwde AirTTL en HSS creëer je snel en gemakkelijk professionele resultaten en met de Air Remote afstandsbediening kan je naadloos verbinding maken met andere Profoto flitsers en ze eenvoudig vanuit de A1X bedienen. De Profoto A1X is niet alleen een on-camera flitser, maar ook zeer effectief off-camera.

Specificaties Profoto A1X

  • Ronde kop met een zachte, gladde en natuurlijke val van het licht
  • 0,05-1,0s recycling tijd dankzij de oplaadbare en vervangbare Li-Ion batterij
  • Aan te sturen door alle Air Remotes van Profoto20 sync kanalen
  • Slimme magnetische klikbevestiging voor A1X lightshapers
  • Geïntegreerde AirTTL afstandsbediening om met de A1X op uw camera ook andere Profoto flitsers aan te kunnen sturen
  • Te verbinden met de Profoto app voor uitgebreide instellingen
  • Verkrijgbaar voor: Canon, Nikon, Sony en Fuji

Profoto A1X zelf uitproberen?

Wil je de Profoto A1X zelf uitproberen? Dan kan je bij ons de producten huren! Neem contact op met de desbetreffende winkel voor de beschikbaarheid van de Profoto A1X.

Profoto A1X in actie

Hieronder zie je enkele voorbeelden van de Profoto A1X in actie!