Offline Pro Album Designer

Buiten het feit dat u bij Kamera Express online uw fotoboek kunt maken, kunt u ook gebruikmaken van de Offline Pro Album Designer. Dit is een uitgebreide software die u kunt downloaden op uw computer om zelf een fotoboek te maken. De software biedt eindeloze mogelijkheden en is een absolute must-have voor elke fotograaf. Download direct en ervaar het ultieme gebruiksgemak.

Tip: maak tijdens het ontwerpen van uw album gebruik van de handleiding!

Zo werkt het

Het gebruiken van de Offline Pro Album Designer werkt eenvoudig en snel. Het programma is te downloaden voor zwel Windows als Mac. Zodra u de software geïnstalleerd heeft, kunt u met het programma aan de slag. Hierbij maakt u gebruik van de bestaande paginastijlen of laat u uw creativiteit de vrije loop en kiest u uit de vele mogelijkheden die het programma biedt. U stelt offline zelf uw fotoalbum samen en slaat dit vervolgens op op uw computer. Verstuur het naar Kamera Express via het internet en wij zorgen ervoor dat u uw fotoboek binnen 4 werkdagen in huis heeft.

Voordelen van de Offline Pro Album Designer

Kamera Expres’ gratis fotoalbumsoftware maakt het makkelijker dan ooit om op de computer uw fotoalbum te maken. Zowel als u snel resultaat wenst als wanneer u uitgebreid de verschillende mogelijkheden wilt testen, is deze software ideaal. Zo kunt u kiezen uit verschillende opmaakstijlen, pagina-indelingen, kaften, kleuren, achtergronden en meer. Omdat u uw album op de computer op moet slaan, kunt u het altijd bekijken en aanpassen. Zodra u tevreden bent, stuurt u het naar Kamera Express en heeft u het al binnen vier werkdagen in huis. Natuurlijk kunt u bij vragen of problemen altijd contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Online een fotoalbum maken?

Wilt u liever niet de software downloaden op uw computer? Gebruik dan de online Album Designer. Hierbij kiest u een thema waarmee u aan de slag wilt en kunt u meteen beginnen.

Download Album Designer

Ga direct aan de slag met het maken van uw droomalbum. Zelf een fotoalbum bestellen was nog nooit zo makkelijk.