Sony A7L

1 april! Exclusief bij Kamera Express: de eerste linkshandige Sony-systeemcamera

1 april 2023

UPDATE | De eerste camera voor linkshandigen, de Sony A7L V, zou exclusief te koop zijn bij Kamera Express. We zijn hier namelijk niet vies van een grapje. Deze linkshandige systeemcamera is een 1 aprilgrap van Kamera Express in samenwerking met Sony.

Deze 1 aprilgrap kwam tot stand na de realisatie dat ons videoteam grotendeels linkshandig is. Onze videomakers grapten erover dat linkshandigen het soms wel moeilijk hebben, zo zitten alle knoppen op een camera bijvoorbeeld rechts. Dit is natuurlijk niet ideaal voor onze linkshandige collega’s! Het idee van de 1 aprilgrap ontstond en Sony haakte aan. Wil je meer weten? Bekijk dan onderstaande video:


Natuurlijk was de linkshandige systeemcamera beschikbaar voor pre-order. Degenen die een pre-order hebben geplaatst, stellen we uiteraard niet teleur. Houd dus goed je mail in de gaten.

“Wij zijn trots dat we deze camera exclusief mogen aanbieden bij Kamera Express”, reageert Ben Cornelisse, CEO van Kamera Express. “Wij willen dat alle beeldmakers bij Kamera Express terecht kunnen. Ook de beelden van de linkshandige beeldmaker verdienen het beste.”

Over de camera
De Sony A7L V is de perfecte camera voor de linkshandige beeldmaker die zijn foto- en videografie naar een hoger niveau wil tillen. Het is een camera die tot in de puntjes is doordacht en getest door linkshandige beeldmakers. Dankzij de 61 megapixelsensor schiet je haarscherpe foto’s in 8K resolutie en in 4K-beelden per seconde. Door de BIONZ XR-processor en AI-technieken behoort de autofocus ook tot de top van de systeemcamera’s.

Camerareview
Benieuwd naar de camera? Dat was het linkshandige videoteam van Kamera Express ook. Mark, presentator en videomaker bij Kamera Express, heeft de Sony A7L V al mogen proberen voor de videoreview. “De knoppen op de camera zitten precies andersom dan bij de Sony A7 V. Het is even wennen, maar het werkt ideaal.” Nieuwsgierig naar de volledige review? Bekijk dan deze video.


Over Kamera Express
Kamera Express is dé foto- en videospecialist voor iedere beeldmaker en heeft één duidelijke missie: de foto- en video enthousiasteling op elk terrein het beste bieden. Ze inspireert haar klanten met creatieve content, evenementen, workshops en (online) cursussen via de Kamera Express Academy. Ze biedt een compleet assortiment, scherpe prijzen en deskundig advies. Daarnaast biedt Kamera Express een aantal extra services, zoals de verhuur van foto- en videoapparatuur, het ontwikkelen van fotoprints, fotoboeken en wanddecoratie, digitalisering van media en leasing. Naast de fysieke winkels en webshops in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg, heeft Kamera Express ook webshops in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Oostenrijk, Spanje en Italië onder het label ‘Photospecialist’.