Pentax K-3 Mark III

Pentax K-3 Mark III

In de Pentax K-3 Mark III zijn alle componenten voor beeldkwaliteit opnieuw ontworpen. Door de zeer gevoelige BSI-beeldsensor is een uitstekende lichtontvangst gegarandeerd. Met de Pentax K-3 Mark III maak je fantastische beelden in hoge resolutie en kwaliteit, ook bij weinig licht!

Specificaties | Uitzonderlijke beeldkwaliteit | Snel en nauwkeurig | Altijd het beste beeld | Bediening in elke situatie | Up-to-date

Pentax K-3 Mark III

Specificaties:

  • 25,7 megapixel CMOS-sensor
  • ISO: 100 – 1.600.000
  • Video's in 4K-resolutie
  • SAFOX 13 autofocussysteem met 101 scherpstelpunten
  • Natural Bright Matte III scherpstelscherm
  • Weerbestendige behuizing voor temperaturen tot -10°C
Bestel hem hier!

Uitzonderlijke beeldkwaliteit:

De Pentax K-3 Mark III heeft een 25,7 megapixel APS-C-sensor geschikt voor foto en 4K-video en heeft een zeer hoog dynamisch bereik en een bijzonder hoge lichtgevoeligheid van wel ISO 1.600.000. De camera beschikt over meerdere onderdelen om de beste beeldkwaliteit te behalen. Zo heeft de camera een AA-filtervrij optisch ontwerp waardoor moirépatronen worden geminimaliseerd. De nieuw ontwikkelde PRIME V imaging engine en de nieuwe generatie accelerator unit voeren daarbij complexe beeldverwerkingsoperaties uit. Dit alles resulteert in een uitzonderlijke beeldkwaliteit.

Nu nog sneller en nauwkeuriger:

De Pentax K-3 Mark III is uitgerust met het nieuwe SAFOX 13 autofocussysteem. De Mark III beschikt over 101 scherpstelpunten tegenover de 27 in de Mark II. De camera is ook voorzien van een nieuwe RGBIr-beeldsensor met wel 307.000 pixels. Bewegingen worden zo nauwkeuriger gevolgd dan bij vorige modellen. En met het Real-Time Scene Analyse systeem detecteert de camera automatisch gezichten en ogen wat de autofocus nog nauwkeuriger maakt.

Onscherpe, bewogen foto's behoren tot het verleden door het SR II mechanisme. Het compenseert bewegingsonscherpte tot wel 5,5 sluiterstappen en het Pixel Shift Resolution System zorgt voor scherpe beelden met veel details en waarheidsgetrouwere kleuren.

Scherm of zoeker, altijd het beste beeld:

Dit alles is terug te zien op het Natural Bright Matte III scherpstelscherm, welke zorgt voor een levensechte reproductie. En als je de zoeker gebruikt, wordt het beeld van het scherm handig uitgeschakeld. Zo heeft de verlichting van het scherm geen invloed op je zicht tijdens het fotograferen.

Bediening in elke situatie:

De body heeft een ergonomisch ontwerp met bedieningselementen geoptimaliseerd voor verschillende handgroottes en vingerlengtes. Een zeer sterke aluminium behuizing en talrijke afdichtingen zorgen voor de typische Pentax stabiliteit. De Pentax K-3 Mark III is weerbestendig en werkt ook goed in koude temperaturen, tot wel -10°C. Zo heb je in elke weersomstandigheid langdurig plezier van je camera.

Up-to-date:

De Pentax K-3 Mark III werkt met Wi-Fi en Bluetooth en sluit naadloos aan op je smartphone of tablet. Koppel je mobiele apparaat eenvoudig aan de Mark III en zet direct je vastgelegde beelden over. Zo deel je in slechts enkele seconden je favoriete foto's of video's met anderen.

Naast APC-C objectieven kan je op de Pentax K-3 Mark III ook fullframe objectieven gebruiken. Op deze objectieven is een cropfactor van circa 1.5x van toepassing. Dit is een groot voordeel bij tele objectieven, bijvoorbeeld voor wildlife fotografie, omdat je zo dicht op je onderwerp komt.

Pentax K-3 Mark III

De Pentax K-3 Mark III is dé camera voor gepassioneerde fotografen die zoeken naar een maximale fotografische ervaring.

Bestel hem hier!