peak design

Een compleet ecosysteem voor smartphones

Peak Design heeft een speciaal ecosysteem voor smartphonegebruik ontwikkeld. Naast de stevige, stijlvolle cases bestaat het assortiment ook uit verschillende bevestigingsaccessoires. Hierbij heeft Peak Design ervoor gezorgd dat deze naadloos met elkaar samenwerken!

Smartphonecases

De smartphonecases van Peak Design bieden op de eerste plaats erg goede en langdurige bescherming aan je smartphone, dankzij de rubberen, schokabsorberende bumper, beschermende rand om het scherm en de camera’s en het duurzame materiaal.

Daarnaast bieden de cases ook een erg handig bevestigingssysteem: SlimLink. Het SlimLink-systeem is een ultra veilig bevestigingssysteem dat naadloos samenwerkt met alle Peak Design bevestigingsaccessoires.

Een bevestiging voor iedere situatie

In de Peak Design Mobile serie vind je handige hulpmiddelen voor in verschillende situaties. Of je nu een stijlvolle, draadloze oplader op kantoor wilt hebben, een discrete smartphonehouder in de auto of op de fiets nodig hebt of je smartphonefoto- en videografie naar een hoger niveau wilt tillen. Peak Design heeft dé oplossing voor jou!

dagelijks

In het dagelijks leven

In het dagelijks leven kan het vaak genoeg voorkomen dat je je smartphone wilt kunnen bekijken, zonder dat je deze in je handen hoeft te houden. Bijvoorbeeld op je werkplek als tweede scherm of om voorbeeldvideo’s te bekijken tijdens het sporten. Peak Design denkt zelfs out-of-the-box met een portemonnee en standaard in één.

Bekijk

onderweg

Onderweg

Een veilige manier om je smartphone in je auto, op je fiets of op je motor te bevestigen, zonder dat hier klemmen met een beperkt bereik bij komen kijken. Het SlimLink-systeem zorgt ervoor dat je je smartphone razendsnel in portret- of landschapsstand op de houder kunt plaatsen. De discrete designs zorgen daarnaast voor een mooie, onopvallende look.

Bekijk

fotovideo

Smartphonefoto- en videografie

Voor de smartphonefoto- en videografen biedt Peak Design drie verschillende oplossingen. Met de Creator Kit heb je een groot bereik wat bereik wat betreft positionering, de Mobile Tripod biedt je een snelle en eenvoudige oplossing voor onderweg en met de Out-Front Bike Mount leg je veilig en gemakkelijk jouw avontuurlijke fietstochten vast.

Bekijk