peak design

Peak Design: Welk model kies ik?

Peak Design tassen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Van kleine tasjes voor accessoires en kleine camera's tot grote tassen voor op reis. Allen ontworpen met een prijswinnend ontwerp, waarbij de behoeften van de gebruiker de boventoon voeren, maar waarbij ook aan stijl wordt gedacht. Peak Design tassen zijn discreet ontworpen, waardoor ze meer weg hebben van een reguliere tas en niet snel worden gezien als cameratas. Je kunt dus gerust met je dure apparatuur over straat.

Hier laten we je verschillende soorten Peak Design tassen zien, zodat jij kunt beslissen welke tas écht bij jou past!


rugzak

Rugzakken

De prijswinnende rugzakken zijn ontworpen met de focus op toegang, organisatie, uitbreiding en bescherming. Het interieur van de tassen kun je geheel naar wens aanpassen, waardoor je altijd een indeling kunt maken die voor jou werkt. De rugtassen zijn gemaakt van 100% gerecycled 400D waterafstotend materiaal, waardoor jij gerust op pad kunt, ongeacht de omstandigheden.

Bekijk alle rugzakken


schoudertas

Schoudertassen

De schoudertassen zijn samen met fotograaf Trey Ratcliff en met hulp van feedback van duizenden klanten ontworpen. Toegang, organisatie, uitbreiding en bescherming in combinatie met een strak ontwerp onderscheiden deze tas van de standaard schoudertas. Naast een aanpasbare interne organisatie, hebben de schoudertassen ook externe opbergmogelijkheden.

Bekijk alle schoudertassen


reistas

Reistassen

De travel-serie van Peak Design bestaat uit rugzakken, duffeltassen en totebags, beschikbaar in verschillende maten. De tassen uit de travel serie zijn stevig, compact en travel-friendly, zowel als hand- en als ruimbagage. De Travel-tassen zijn ontworpen om naadloos samen te werken met de packing cubes, voor een overzichtelijke organisatie van je bagage.

Bekijk alle reistassen


duffel

Duffeltassen

De duffeltassen zijn vrij simpel, maar goed ontworpen en zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Ideaal voor op reis of als sporttas. Voorzien van meerdere opbergvakken en compatibel met meerdere packing cubes kun je deze tassen geheel naar wens indelen en het overzicht behouden. Het 100% gerecyclede 600D nylon canvas materiaal maakt deze tas waterafstotend, zodat jij gerust op pad kunt, ongeacht de weersomstandigheden.

Bekijk alle duffeltassen

< Terug naar het merk