360 graden foto's gemaakt met de Panono camera

De Panono 360 graden camera kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Met de Panono camera maakt u unieke 360 graden beelden van bijvoorbeeld evenementen, huizen, bedrijven, hotels, vakanties en nog veel meer. Bij zakelijk gebruik zorgt de Panono camera ervoor dat uw klanten een nieuwe ervaring krijgen bij het bekijken van uw locatie. 

Voorbeelden van gebruik:

Naast het gebruik van de Panono camera voor particuliere doeleinden, zoals op vakantie, kunt u deze camera ook uitstekend gebruiken voor zakelijke doeleinden. In de makelaardij wordt deze camera gebruikt om de omgeving goed visueel weer te kunnen geven. Ook de binnenkant van het gebouw kunt u met deze camera perfect uitlichten.

De Panono is bijvoorbeeld ook perfect om te gebruiken bij een bouwplaats om de voorbereiding te ondersteunen en de voortgang weer te geven. 

In de veiligheidssector kan de Panono gebruikt worden voor documentatie van incidenten, het evalueren van trainingen of om bijvoorbeeld de verkeerssituatie te overzien. Deze Panono Panoramic Ball camera is dus geschikt voor allerlei sectoren om foto's te maken met een zeer hoge resolutie.

 

Panono folder B2B

Panono folder politie

Panono folder makelaardij

Panono folder architectuur