Panasonic Wireless

Panasonic voorziet de nieuwste camera’s, zoals de Lumix DC-GX9, van de nieuwste draadloze mogelijkheden Bluetooth 4.2 LE en WiFi 5GHz. Deze nieuwe technologieën maken het mogelijk om nog flexibeler te fotograferen en het delen van uw gemaakte foto’s en video’s nog eenvoudiger te maken. Bluetooth 4.2 LE (ook wel BLE genaamd: Bluetooth Low Energy) zorgt voor een constante verbinding met uw smartphone of tablet en dat met een minimaal energieverbruik. Bovendien kan er naast de conventionele 2,4GHz ook WiFi 5GHz worden geselecteerd, voor een nog veiligere en stabielere verbinding.

Met de Panasonic Image App voor iOS en Android kunt u zodoende verschillende functies van de camera bedienen. Zo kunt u via uw smartphone of tablet foto’s maken met de camera. Dit werkt niet alleen als een afstandsbediening, u kunt namelijk ook op het scherm van bijvoorbeeld uw smartphone zien wat er zich voor de lens afspeelt. Zet uw camera bijvoorbeeld neer op een plek waar schuwe dieren voorkomen, ga zelf op een beschutte plaats zitten en maak een foto wanneer het juiste moment zich voordoet. Let er wel op dat u uw camera op de stille stand zet om de dieren niet alsnog te laten schrikken.
Wanneer de lichtsituatie verandert kunt u direct de belichting aanpassen. U ziet live op uw scherm de veranderingen van de instellingen en staat zo dus nooit voor de teleurstelling van een verkeerd belichte opname.
Daarnaast kunt u zeer gemakkelijk foto’s naar uw smartphone of tablet overzetten. Een foto delen op Facebook? Scroll door de foto’s op uw camera en download hem naar uw smartphone, zodat u hem kunt delen naar wie u maar wilt.

 

Terug naar Tips en Features