Batterygrip voor de Panasonic G9 Systeemcamera

Met de batterygrip DMW-BGG9E kunt u één extra batterij op de Panasonic G9 aansluiten waardoor uw opnametijd verdubbeld wordt. Deze batterygrip is specifiek voor de Panasonic G9 systeemcamera ontwikkeld en werkt op een DMW-BLF19 accu. Dit betekent dat u ongeveer 800 extra foto's kan maken zonder dat de camera leeg raakt. In de stroombesparings-functie LVF zijn dit zelfs 1500 extra foto's.

Naast dat de batterygrip extra stroom levert, krijgt u ook meer grip wanneer u de camera in een verticale stand houdt. Net als waar u normaal uw rechterhand plaatst op de camera body, is er hier ook ruimte voor uw hand en duim voor optimale grip. Doordat er een ontspanningsknop op zit kunt u gemakkelijk in de verticale stand foto's maken. Daarnaast bevat de batterygrip een aan/uit knop, joystick, AF/AE lock-, witbalans-, ISO- en exposure-compensatieknop, zodat u bijna alle instellingen van de G9 nu ook in verticale stand kan bedienen.

Dit verglengstuk van uw camera is samen met de G9 stof- en spatwaterdicht en kan temperaturen aan tot -10 graden Celsius zodat u deze in bijna alle situaties kan gebruiken. De grip weegt ongeveer 300 gram en met dit extra gewicht ligt uw camera nog iets stabieler in de hand, waardoor u nog comfortabeler mooie beelden kan maken.

Winkelpagina: Panasonic G9 Batterygrip