Panasonic G100

Panasonic Lumix G100: De ideale tool voor het delen van verhalen

De nieuwste arrival van Panasonic is de Lumix G100. Een systeemcamera die bedoeld is voor vloggers en contentmakers. De Panasonic Lumix G100 is licht van gewicht en heeft een compacte body. Een ideale camera om mee te nemen op locatie. Door de hoge kwaliteit foto- en videoprestaties van de Lumix G100 is grote en zware camera-apparatuur verleden tijd.

Superieure beeldkwaliteit

De Panasonic Lumix G100 levert vloeiende 4K of Full HD video's die geproduceerd worden met verschillende framesnelheden. Onderscheid je van andere contentmakers met de superieure beeldkwaliteit van de Lumix G100.

De sensor is groter dan die van een smartphone. Zelfs bij weinig licht of 's nachts kunnen er duidelijke opnames worden gemaakt. Door de grotere MFT-sensor is het mogelijk om onscherpe achtergronden te creëren voor een professionele look. De 5-assige hybride beeldstabilisator blinkt uit tijdens het maken van video's. Of je nu aan het lopen bent, op de fiets zit of een opname maakt vanuit je auto, de Lumix G100 houdt het beeld stabiel.

Qua geluid zit je ook goed bij de Panasonic Lumix G100 dankzij een geïntegreerd OZO Audio by Nokia geluidssysteem. De G100 is de eerste systeemcamera die zo'n geavanceerde functie heeft. Dit houdt in dat je niet extra hoeft te investeren in een externe microfoon. De G100 volgt de stem van een waargenomen persoon en schakelt automatisch over naar de juiste geluidsmodus voor de situatie.

De G100 heeft voor bijna elk soort content een speciale modus. Zo ook voor het maken van selfies. In deze speciale Video Selfie modus is zowel de spreker als de achtergrond haarscherp. Er bestaan ook speciale video-effecten zoals Slow motion- en Time Lapse-opnames.

Ergonomie en bruikbaarheid

Met 422g is de G100 terecht een lichtgewicht en compacte systeemcamera te noemen. Achterop bevindt zich een 3"inch touchscreen. Het hoge resolutie scherm is eenvoudig te draaien, zodat je vanuit elke hoek opnames kunt maken.

Vloggers profiteren van de Frame Marker. De Frame Marker houdt de compositie in de gaten in verschillende beeldverhoudingen. De REC Frame Indicator geeft via een opvallend rood kader weer, wanneer de camera aanstaat en opneemt. De Tripod Grip zorgt ervoor dat je de Lumix G100 op een compact statief kunt plaatsen. Via een USB kan de camera vervolgens worden bediend.

Zowel Bluetooth als WiFi kan worden gebruikt in combinatie met de Lumix G100. Zo kun je direct jouw verhalen zonder problemen delen. Een speciale uploadknop start eenvoudig het overzetten van video's en foto's naar je smartphone. De speciale Lumix Sync-app voor iOS en Android maakt het je nog gemakkelijker om jouw content te delen via sociale media.

Pre order de Lumix G100 hierPanasonic G100
Panasonic G100 vlogkit


De belangrijkste kenmerken van de Panasonic Lumix G100

  • De ideale camera voor vloggers en contentmakers
  • Superieure foto- en videokwaliteit
  • OZO Audio by Nokia-microfoontechnologie voor helder geluid
  • Compact design en licht van gewicht
  • Diverse modus instellingen voor elke situatie
  • 4K Photo-functionaliteit voor het vastleggen van de meest spontane momenten
  • 3 inch touchscreen zodat je vanuit elke hoek de perfecte compositie krijgt
  • Bluetooth en WiFi compatibel
  • Tripod Grip als compact statief