Panasonic TZ200: Bluetooth en macrofotografie uitgelicht

Dankzij zijn lichte gewicht en 15x optische zoom is deze supercompacte TZ200 de ultieme camera voor onderweg en op vakantie! Deze compactcamera is voorzien van een ingebouwde 24mm groothoek Leica lens en een grote 20.1 megapixel 1” MOS-sensor wat zorgt voor super gedetailleerde en hoge kwaliteit beelden. Naast hoge kwaliteit foto’s kunt u ook video’s maken in 4K Ultra HD kwaliteit op 30fps.

De nieuw ontwikkelde zoeker is groter en helderder en biedt naast het maken van tele-opnames ook voordelen bij fotograferen in zonlicht en het vastleggen van snelbewegende onderwerpen. De LUMIX TZ200 beschikt ook over unieke en uitgebreide 4K features en is tevens uitgebreid met de nieuwe creatieve 4K Photo sequence compositie functie, waarmee als het ware een slow-motionopname in één beeld gevangen wordt. Dit levert de meest creatieve en unieke beelden op!

Koop hier de Panasonic LUMIX TZ200

Bluetooth

U kunt de TZ200 snel en eenvoudig met de Panasonic Image App op uw smartphone verbinden via Bluetooth. De Bluetooth-koppeling hoeft slechts één maal ingesteld te worden en de volgende keren verbindt de camera automatisch met de telefoon applicatie. Met Bluetooth is het ook mogelijk de camera op afstand aan- en uit te zetten. Hiervoor blijft de Bluetooth wel altijd aan, dus loopt de batterij langzaam leeg.

Via de Bluetooth verbinding kunt u gemakkelijk foto's en video's overzetten van de camera naar uw smartphone, waarbij direct locatiegegevens gekoppeld kunnen worden zodat u altijd weet waar en wanneer de foto precies genomen is. Daarnaast is het met de Panasonic Image App mogelijk de camera te bedienen. Scherpstellen, sluitertijd, diafragma en ISO zijn enkele instellingen die u kunt bedienen op afstand. Dit is ideaal voor wanneer u een groepsfoto wilt maken of een foto wilt maken waarbij de sluiter lang open moet staan, bijvoorbeeld bij nachtfoto's. Bij de kleinste beweging, één klik op de opnameknop, kan dan al genoeg zijn om bewegingsonscherpte te creëren. Met de Bluetooth verbinding is dat verleden tijd.

 

Macro met groothoek

De TZ200 beschikt over een nieuwe macro functie wat in combinatie met de 20.1 megapixel sensor en groothoek lens prachtige beelden opleverd. U kunt tot wel 3 centimeter dichtbij het onderwerp komen, waardoor uw macro foto's alle kleine details haarscherp vastleggen. Bloemen, insecten en waterdruppels zijn enkele voorbeelden van wat u kan vastleggen in het mooiste detail.