True Multi Aspect sensor Panasonic

De sensor is het belangrijkste onderdeel van de camera. Op de sensor valt het licht en dit wordt omgezet naar digitaal beeld. De verhouding van de foto hangt vervolgens af van de sensor van de camera voor de beste resolutie die past bij de camera. De True Multi Aspect sensor van Panasonic heeft dat probleem niet, omdat deze de kwaliteit behoudt bij elke verhouding en hiermee geen pixels verliest. 

Het technische verhaal achter deze sensor is dat de Multi Aspect Sensor de sensor nooit in zijn geheel gebruikt, maar afhankelijk van de gekozen verhouding een uitsnede maakt. Het grootste voordeel is dat het aantal pixels nagenoeg gelijk blijft, ook wanneer er wordt gekozen voor een andere verhouding. De resolutie is daarnaast verbeterd, waardoor u plaatjes schiet in de mooiste kwaliteit. Dankzij deze verbeterde en hoge resolutie zijn de beelden gedetailleerd met een prachtige kleurweergave. Zelfs de kleinste details worden hierdoor vastgelegd.

Panasonic LX100 II 

De Panasonic LX100 II beschikt over de True Multi Aspect sensor.

De nieuwe multi-aspect Micro Four Thirds sensor van 17.0 megapixel is zeer gevoelig, wat zorgt voor een drastische beperking van ruis wanneer u opnames maakt bij de maximale ISO-instelling van 25.600!

Klik hier voor meer informatie over de Panasonic LX100 II .

Terug naar Tips en Features