Pasen bij Kamera Express

Zoek naar jouw Paasdeal bij Kamera Express van 8 t/m 19 april

De luxe afbakbroodjes staan in de oven, de paasstol is tevoorschijn gehaald en de eieren zijn geschilderd: het is Pasen. Om het geheel extra feestelijk te maken, speelt Kamera Express voor paashaas.

We delen dikke Paasdeals uit, die oplopen tot wel 55% korting. Grijp je kans en trakteer jezelf dit paasweekend op nieuwe gear tegen aantrekkelijke prijzen. Denk bijvoorbeeld aan een spiegelreflexcamera, een cameramonitor of een mooie nieuwe lens, zodat jij dit voorjaar de mooiste foto’s schiet. Wat houdt je nog tegen?


Bekijk hier alle Paasdeals


Paasdeals per categorie


Vragen over de Paasdeals

Heb je nog vragen over de Paasdeals? Bekijk dan hier onze Q&A. 


Jazeker. Alleen als je jouw bestelling het weekend hebt geplaatst, zal je pakket maandag geleverd worden. Kijk voor de volledige Sameday-delivery voorwaarden op deze pagina.
Helaas, wij hebben nog geen mogelijkheid om je bestelling in te laten pakken in cadeaupapier.
Nee hoor, je mag zoveel artikelen bestellen als je wilt.
Dan gaan we het meteen bijbestellen en zorgen dat jouw product alsnog wordt nageleverd voor de speciale Paasdeals prijs. Dit geldt niet voor producten met de met "op=op" voorwaarde.
We hebben diverse kortingspercentage en werken daarom met verschillende kortingscodes. Het is belangrijk dat je de juiste kortingscode invult.
Vervelend, maar kan gebeuren. Wij lossen dit voor je op als je het aangeeft bij onze klantenservice. Wij zullen je aanvraag na de Paasdeals in behandeling nemen.
Als het binnen onze coulance periode valt dan kan dit. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Wij zullen je aanvraag na de Paasdeals in behandeling nemen.
Helaas, wegens het Corona-virus zijn al onze vestigingen gesloten. Natuurlijk kun je altijd terecht bij onze webshop.
Helaas niet. In de winkels is een selectie van alle actieproducten aanwezig. Via de webshop kan je natuurlijk wel alle producten bestellen.
Helaas, wegens het Corona-virus zijn al onze vestigingen gesloten. Natuurlijk kun je altijd terecht bij onze webshop.
De producten zijn te vinden op de actiepagina. Bovendien zijn de producten te herkennen aan het Paasdeals label.
De acties gelden in zowel de webshop als in onze winkels.