Sony A6700

Sony A6700

Compact zonder compromis

Ervaar een uitstekende beeldkwaliteit, precieze autofocus en ongelimiteerde creativiteit in een klein, handzaam pakketje. Dankzij het compacte formaat leg je met de Sony A6700 alle momenten vast, groot of klein. De systeemcamera is een full frame innovatie in APS-C formaat, al je beelden zijn haarscherp met nauwkeurige details en levendige kleuren. Dankzij de compatibiliteit met het uitgebreide aanbod aan Sony- lenzen en accessoires is de A6700 perfect voor hybridegebruikers.

Sony A6700 in het kort

  • APS-C formaat Exmor R CMOS sensor
  • 26,1 megapixel
  • 4K 4:2:2 10-bit video met 120fps
  • Ai-gebaseerde, precieze AF
  • Uitstekende low-light prestaties

Bekijk de camera hier!

Scherp, snel en soepel

Met de nieuwe back-illuminated 26.1 megapixel sensor leg je alle momenten haarscherp vast! De BionZ XR-processor, bekend van de Sony Alpha-lijn, maakt de A6700 acht keer sneller dan zijn voorganger. Ook in donkere omstandigheden blijft de precisie en snelheid van de A6700 behouden. Dankzij de uistekende low-light prestaties schiet je ook bij weinig licht heldere beelden met minimale ruis. Vervelende bewegingsonscherpte is verleden tijd. Een mix van IBIS over vijf verschillende assen en elektronische stabilisatie zorgt voor stabiele, soepele beelden. Voor echte intsense actiemomenten kun je continu fotograferen met 11fps, zo breng je elk detail nauwkeurig in beeld.

AI-gebaseerde precisie

De A6700 zorgt ervoor dat je altijd de perfecte compositie vind. De AI-gestuurde autofocus stelt nauwkeurig en snel scherp op je onderwerp, zowel tijdens foto- als video-opnamen. De autofocus werkt niet alleen met mensen en dieren, maar ook met vogels, insecten en zelfs voertuigen. De AI-chip is zo slim dat hij menselijke en dierlijke onderwerpen ook herkent met de rug naar de camera toe, zo verlies jij je onderwerp nooit meer uit het oog. Met een wijd bereik van maar liefst 769-focuspunten volgt de autofocus je onderwerp nauwkeurig door het beeld. Zelfs over kadering hoef je niet meer na te denken, met Ai-autoframing is je onderwerp altijd prominent in beeld.

Voor de filmmakers

Voor de filmmakers combineert de A6700 een aantal van de beste functies van de Sony Cinema-serie. Je switcht in een handomdraai tussen foto- en videomodus met de draaiknop aan de achterzijde. De A6700 maakt haarscherpe video's met enorme framerates. Je filmt in 4K met 120 fps en in Full HD met een wonderbaarlijke 240 fps. In alle resoluties en framerates kun je opnemen in 10-bit 4:2:2 voor een schitterende kleurdiepte. Videografen die graag precieze controle hebben over hun opnamens kunnen S-Cinetone en S-Log3-beeldprofielen gebruiken of LUT’s toepassen.

Grenzeloze creativiteit

Het lichte, compacte en intuïtieve ontwerp zorgt ervoor dat niks je creativiteit meer in de weg staat! De handbaarheid van de camera zorgt ervoor dat je geen één moment meer mist. Verschillende functies zoals Soft Skin Effect, Creative Look en Auto Framing maken creëren makkelijker dan ooit te voren. Het draaibare touchscreen, de verbeterde elektronische zoeker en een draaiknop aan de voorkant zorgen voor extra gebruikscomfort. Een naadloze verbinding met je smartphone en een vereenvoudigd menu personaliseren de camera helemaal naar wens.

Sony A6700 specificaties

 

 
Sony A6700

Type sensor

APS-C 26.1 megapixel Exmor R CMOS sensor

Processor

BionZ XR

Lens mount

Sony E

Bestandsformaten

JPEG, RAW en Lossless Compressed RAW

Continu fotograferen

11fps

Videokwaliteit

4K met 120fps

Kleurdiepte

4:2:2 10-bit

Video compressie

XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, XAVC HS: MPEG-H HEVC/H.265

Beeldprofielen

S-Cinetone, S-Log3, LUT

ISO-gevoeligheid

100-32000

Beeldstabilisatie

5-assige beeldstabilisatie

Auto framing

 

Autofocus type

AI-gebaseerde hybride AF

Focuspunten

759

Detectiedoelen

Mensen, dieren, vogels, insecten, auto's, vliegtuigen, treinen

Bluetooth en WiFi

 

Type accu

NP-FZ100

Afmetingen

122 x 69 x 75 mm

Gewicht

493 gr

Vergelijk de Sony APS-C lijn

Benieuwd naar de verschillen tussen de verschillende Sony APS-C modellen? Bekijk de vergelijking tussen de Sony A6100, A6400, A6600 en de A6700.

Ontdek alles over Sony