Panasonic 4K Foto - Nieuws

 

org-ke_nl:/content/Panasonic/Panasonic_4KPhoto_header_v2.jpg

 

4K Video en 4K Photo - Leg het perfecte moment vast

Bijzondere momenten die je wilt onthouden, kunnen elk moment optreden en moeten met de best mogelijke resolutie worden vastgelegd. De 4K-technologie van Panasonic is nu voor iedereen beschikbaar. Je kunt video's opnemen in 4K (tot QFHD: 3840x2160 pixels, 25 fps, 100 Mbit/s).

En met de functie 4K Foto kun je gemakkelijk het perfecte beeld uit een 4K-video halen (30 frames/foto's per seconde) op de fotocamera, en dit opslaan als een 8 megapixel foto.

 

4K Foto-modi

Geef je creativeit de ruimte

De functie 4K Foto kent drie verschillende modi waarmee je het perfecte moment kunt vastleggen met een hoge burst-snelheid van 30 frames of foto's per seconde.

4K burst

Dit is een functie die je op dezelfde manier kunt gebruiken als de burst opnamemodus voor foto's. De fotocamera blijft doorgaan met vastleggen van 8 megapixel-equivalente beelden met een ultrahoge burst-snelheid zolang je de sluiterknop ingedrukt houdt.

4K Burst S/S (Start/Stop)

Dit is de standaard 4K Foto-functie waarmee je een 4K-video kunt vastleggen waar je later elk beeld/foto uit kunt nemen als een 8 megapixel-equivalent beeld. Je kunt ontspannen wachten tot het juiste moment daar is.

 

 

org-ke_nl:/content/Panasonic/Pre-Burst-4K.jpg

4K Pre-Burst

Het bijzondere van de '4K Pre-Burst'-modus is dat de fotocamera een 4K-videoreeks begint op te nemen een seconde voordat en nadat je op de sluiterknop indrukt. Hierdoor kun je een onvoorspelbaar moment vastleggen dat veel sneller komt dan je kunt reageren. Je krijgt 60 foto's extra om uit te kiezen.

 

 

Post Focus -

Kies het beste focuspunt nadat je de foto genomen hebt

Heb je je ooit voorgesteld dat je kunt scherpstellen op het doelonderwerp nadat je een foto hebt gemaakt? Je kunt dit nu eenvoudig doen met de Post Focus-functie. De functie is ontwikkeld op basis van de 4K-technologie en de extra snelle, zeer nauwkeurig DFD-technologie (Depth From Defocus) met de automatische scherpstelling van Panasonic. Geniet van een volledig nieuwe fotografische beleving en creatieve vrijheid door een opname te maken en deze later op te slaan zoals je zelf wilt.

           org-ke_nl:/content/Olympus/Post_Focus_1.jpg

 

4K-Technologie

 

Burst-beelden in 4K-resolutie (3840 x 2160 pixels) zijn opgenomen met 30 fps terwijl max. 49 delen van een scherm worden gedetecteerd om scherp te stellen op verschillende scherpstelpunten, van dichtbij tot veraf. Dit wordt mogelijk gemaakt door de extra snelle, zeer nauwkeurige DFD-technologie (Depth From Defocus) met automatische scherpstelling.

 

 

 

org-ke_nl:/content/Olympus/Post_Focus_3.jpg

 

 

Panasonic Image App

Met de Panasonic Image App kunt u van een afstand foto's en video's maken middels uw tablet of smartphone. Op het scherm van uw smartapparaat ziet u een live view monitor met een vloeiende 30fps. U bedient niet alleen de sluiter op afstand maar kunt ook zoomen, focussen en sluitertijd, diafragma en belichting instellen. Met Instant Transfer kunt u de door u gemaakte foto's direct naar uw smartapparaat sturen. Zodra u de opnameknop loslaat worden uw foto's verzonden. Zo kunt u direct alles delen op social media!

           org-ke_nl:/content/Panasonic/Panasonic_image_app.jpg

 

 

Light Compensation

De Light Compensation functie maakt het mogelijk om creatieve nachtcomposities te maken door heldere pixels apart op te slaan en meerdere beelden met elkaar te laten overlappen. Zo kunt u eenvoudig en snel ongekende beelden maken met nog meer expressie en emotie, van bijvoorbeeld vuurwerk of nachtlandschappen.

           org-ke_nl:/content/Panasonic/Panasonic_light_compensation.jpg

 

 

4K Live Cropping

De 4K Live Cropping functie maakt het mogelijk om mooie stabiele panning en zoom opnames te maken terwijl de camera op een vaste positie blijft. Door de opname in 4K direct te converteren naar Full HD is het mogelijk om vanuit een vaste positie mooie stabiele panning opnames te maken, ideaal bij nachtopnames. Tevens is het mogelijk om geleidelijk en stabiel in te laten zoomen op een onderwerp zonder dat de zoom knop bedient wordt, doordat het kader zich naar het onderwerp verplaatst, zelfs als deze zich neit in het midden van het beeld begeeft.

           org-ke_nl:/content/Panasonic/Panasonic_4k_live_cropping.jpg

 

 

Touch AutoFocus

Panasonic's Touch AutoFocus stelt u in staat om via het touchscreen display van uw camera het focuspunt te kiezen. U kunt dit doen door in live view modus het focus punt aan te tikken op het touchscreen, of wanneer u door de zoeker kijkt op het touchscreen te tikken. U ziet dan direct het focuspunt verplaatsen.

Bekijk hiernaast een voorbeeld van Panasonic Touch AF.

          

 

 

Bekijk de camera's die 4K Foto en Post Focus bevatten:

 

org-ke_nl:/content/Panasonic/panasonic_4K_modellen_01.jpgorg-ke_nl:/content/Panasonic/panasonic_4K_modellen_02.jpgorg-ke_nl:/content/Panasonic/panasonic_4K_modellen_03v2.jpgorg-ke_nl:/content/Panasonic/panasonic_4K_modellen_04.jpg

 

 

org-ke_nl:/content/Panasonic/panasonic_4K_modellen_05.jpgorg-ke_nl:/content/Panasonic/panasonic_4K_modellen_06.jpgorg-ke_nl:/content/Panasonic/panasonic_4K_modellen_08.jpg

  Bekijk onze GX80 review: Bekijk onze G80 review: Bekijk onze LX15 review: