10 tips - Over ons
org-ke_nl:/content/tips/Titel3.jpg
org-ke_nl:/content/tips/Extreem.jpg
Hoeveel u ook van extreme sporten houdt, in veel situaties kunt u uw camera niet meenemen omdat het anders stuk kan gaan. Gelukkig is er de Action Cam! Deze kleine lichte camera's kunnen goed tegen een stootje en zijn makkelijk mee te nemen. Met de juiste accessoires, apparatuur en toebehoren kunt u een uitstekend resultaat bereiken. De specialisten van Kamera-Express geven graag advies op maat.

Action Cam

Perspectief

org-ke_nl:/content/tips/1.jpg
Onze eerste tip voor de ultieme action cam ervaring is: Gebruik een action cam van goede kwaliteit. Voor kwaliteit raden wij de nieuwe GoPro en Sony modellen aan. De GoPro Hero3 Black edition. Niks in deze action cam is te gek! Het cameraatje weegt maar 75 gram, filmt in HD en maakt foto’s van 12 Megapixel kwaliteit. De andere Action Cam, de Sony HDR-AS15, filmt in HD en met de Carl Zeiss-lens mist u geen enkel detail. Voorbeelden van andere goede action cams zijn: Drift HD Action Camera en Liquid Image.
org-ke_nl:/content/tips/hero3_3.jpg org-ke_nl:/content/tips/2.jpg
U heeft vast wel eens een filmpje op Youtube gezien van een professionele extreme sporter. Hierbij ziet u vaak veel extreme stunts uit meerdere perspectieven. Daarom is onze tweede tip: Schaf meerdere action cams aan. Met meerdere action cams, kunt u meerdere perspectieven creëren. Klik hier voor de mounts waarmee u deze perspectieven kunt ceëren. Voor het ultieme luchtperspectief, klik hier voor de DJI Phantom Quadcopter. De revolutie in luchtperspectief!

Mounts

Wi-Fi

org-ke_nl:/content/tips/liquidimageoffroad_1.jpg

org-ke_nl:/content/tips/Liquid-Image_1.jpg

org-ke_nl:/content/tips/3.jpg
Het monteren van uw camera op de juiste plekken is essentieel voor het maken van goede beelden. Om de kijker dezelfde ervaring met de opname te geven als u, adviseren wij u om de Liquid Image Offroad Camerabril te gebruiken. Dit is een extreme-sportbril die vaak wordt gebruikt bij bijvoorbeeld mountainbiken en snowboarden. Met de Liquid Image Camerabril krijgen de kijkers een spectaculaire kijk op uw extreme-sport moment vanuit uw perspectief.
org-ke_nl:/content/tips/4.jpg
Wanneer u uw camera('s) heeft bevestigd op de plek waar u de camera wilt hebben, wordt het lastig om de camera in te stellen of alleen al aan te geven dat het afspelen moet starten. Hierdoor hebben GoPro en Drift een afstandbediening uitgebracht waarmee u de camera op afstand kunt bedienen. Als u meerdere camera's heeft, kunt u de opnamen synchroon starten. Dit zorgt voor de professionele opnames zoals op Youtube te zien is.

Accu

Behuizing

org-ke_nl:/content/tips/5.jpg
De gemiddelde action cam heeft voor 40 minuten stroom. Daarom adviseren wij u om een extra accu mee te nemen wanneer u de camera gaat gebruiken. Voor de accu met de langste levensduur moet u bij Sony zijn.

org-ke_nl:/content/tips/Accu_2.jpg

org-ke_nl:/content/tips/6.jpg
Alle action cams zijn spatwaterdicht. Dus een druppeltje water kunnen ze hebben. Wanneer u bijvoorbeeld wilt gaan snorkelen of duiken, heeft u dus een onderwaterbehuizing nodig. Alle action cam merken hebben een onderwaterbehuizing in hun assortiment. Merken als GoPro en Rollei leveren vaak de onderwaterbehuizing mee. De Sony SPK-AS1 onderwaterbehuizing kan het diepste onderwater, tot 60 meter. Daarom adviseren wij u om bij watersporten op grotere dieptes gebruik te maken van Sony.
org-ke_nl:/content/tips/Sony_onderwaterkast.jpg

BacPac

Drijver

org-ke_nl:/content/tips/7.jpg
Een Action cam is klein. Dit maakt het scherm waarop u uw opnames en instellingen kunt zien ook klein. Dit lost u gemakkelijk op met een LCD scherm achterop uw camera. Wij adviseren u om de GoPro LCD Touch BacPac te gebruiken. Dit maakt de camera makkelijker te bedienen met het touchscreen en het beeld wordt beter zichtbaar doordat het scherm wordt vergroot.
org-ke_nl:/content/tips/8.jpg
Het kan wel eens voorkomen dat u uw camera verliest tijdens watersporten. Het zal dan makkelijker zijn om uw camera snel terug te vinden. Sony heeft hier een oplossing voor. De Sony AKA-FL1 Drijver. Dit geweldige stukje technologie geeft u de mogelijkheid om uw camera snel terug te vinden wanneer u hem verliest in het water.
org-ke_nl:/content/tips/BackPac_1.jpg

Software

Actie foto's

org-ke_nl:/content/tips/Elements.jpg org-ke_nl:/content/tips/9.jpg
Ten slotte komen we uit op de videomontage. Gelukkig is dit tegenwoordig erg eenvoudig geworden. Eerst even decoderen met de meegeleverde software en vervolgens afmonteren met spectaculaire software als Adobe Premiere Elements. De Adobe Premiere Elements biedt baanbrekende prestaties voor videoproductie waarmee u aanzienlijk sneller kunt werken. Werk standaard met elke gewenste video-indeling en versnel de productie.
org-ke_nl:/content/tips/10.jpg
Om u te inspireren geweldige actie flimpjes te maken met de materialen uit deze tips, hebben wij voor u de top 10 Action Cam opnames, geschoten duur gebruikers zoals u! De Action Cam filmpjes kunnen op de meest bijzondere locaties verschijnen zoals Wembley stadium en op de legendarische racebaan van Indianapolis! Klik hier voor onze top 10 lijst van de gaafste en meest bijzondere Action Cam opnames.
org-ke_nl:/content/tips/Surfer2.JPG