De GoPro HERO7!

De GoPro HERO7 is geïntroduceerd. Deze actioncam komt in drie verschillende kleuren: Black, Silver en White. Elke kleur kent zijn eigen specificaties en mogelijkheden. Scroll snel verder welke mogelijkheden beschikbaar zijn! 

Koop de HERO 7 Black! Koop de HERO 7 Silver! Koop de HERO 7 White!

 

Eerste beelden GoPro HERO 7

Bent u benieuwd naar hoe de GoPro HERO 7 eruit ziet en welke mooie beelden gemaakt kunnen worden met deze actioncam? Kijk dan onderstaande video.

 

De verschillen en overeenkomsten tussen de verschillende varianten

Hieronder laten we zien waarin de drie actioncams van elkaar verschillen en overeenkomen.

 

 

GoPro Hero 7 Black

GoPro Hero 7 Silver

GoPro Hero 7 White

Foto 12 megapixels
30fps serieopname
Nachtfoto
HDR-foto's
RAW-formaat
10 megapixels
15fps serieopname
WDR-foto's
10 megapixels
15fps serieopname
Fotofuncties Portretmodus
Fototimer
Gezichtsherkenning
Superfoto
Portretmodus
Fototimer
Portretmodus
Fototimer
Video 4K60
1080p240
Clips van 15 tot 30 seconden
HEVC-bestanden
4K30
1140p60
Clips van 15 tot 30 seconden
1140p60
1140p30
Clips van 15 tot 30 seconden
Videofuncties Videolooping
TimeWarp-video
Timelapse-video
8x slo-mo
Timelapse-video
2x slo-mo
Timelapse-video
2x slo-mo
Audio Stereo- en RAW-audio
Geluidseffecten
Geluidseffecten Geluidseffecten
Stabilisatie 3-assige HyperSmooth
3 microfoons voor windruisvermindering
Protune voor foto's en video's
Automatische aanpassingen onder lichtomstandigheden
2-assige videostabilisatie
2 microfoons voor windruisvermindering
2-assige videostabilisatie
2 microfoons voor windruisvermindering
WiFi Ja Ja Ja
Bluetooth Ja Ja Ja
GPS Bewegingssensoren
Prestatiestickers
Prestatiestickers Nee
Bediening Stembediening
Touchscreen
Stembediening
Touchscreen
Stembediening
Touchscreen
Waterbestendig Tot 10 meter Tot 10 meter Tot 10 meter
Online delen Quikstories
Instagram Stories
Livestream Facebook
Quikstories Quikstories
Backup GoPro Plus Cloud
Automatische overdraging naar telefoon
GoPro Plus Cloud
Automatische overdraging naar telefoon
GoPro Plus Cloud
Automatische overdraging naar telefoon

De scherpste foto’s

Bij de GoPro HERO7 bepaalt de kleur van de actioncam hoe goed de camera is. In de zwarte actioncam zit een camera waarmee u 12 Megapixels foto’s kunt maken. Foto’s worden opgeslagen in RAW-bestanden, zodat u ze later eenvoudig kunt bewerken. Deze zwarte variant beschikt ook over de functie Superfoto, waarmee u automatisch beelden krijgt in HDR en kleurenmapping en ruisvermindering worden toegepast. De zilveren variant maakt foto’s in WDR, zodat u zelfs de perfecte foto’s krijgt in situaties met fel licht en schaduwen. Daarnaast is het ook mogelijk om in portretmodus te fotograferen en een groepsfoto te maken met behulp van Fototimer.

 

De mooiste video’s

De zwarte variant van de GoPro Hero 7 kan opnames maken in zowel 4K60 als in 1080p240. De video’s kunnen in een HEVC-bestand opgeslagen worden, waarmee u ruimte kunt besparen op uw SD-kaart. De zilveren variant filmt in 4K30 en in 1140p60, terwijl de witte variant enkel in 1080p60 kan filmen. Daarnaast kunnen er ook timelapse-video’s, korte clips en slow motion video’s gemaakt worden.

 

Ingebouwde videostabilisatie

Alle drie de varianten beschikken over videostabilisatie. Hierbij zijn schokken en trillingen in opnames verleden tijd. De zwarte variant kent een 3-assige HyperSmooth-videostabilisatie. Dit lijkt op de stabilisatie die u terugziet in een gimbal. De HERO7 Black voorspelt uw bewegingen en corrigeert hierop de camerabeweging. De zilveren en witte variant beschikken over een 2-assige videostabilisatie.

 

Optimaal geluidskwaliteit

Met de GoPro HERO7 heeft u ook optimaal geluidskwaliteit bij uw video’s. De zwarte variant heeft drie microfoons waarmee zelfs omgevingsgeluiden zoals wind en trillingen eruit gefilterd worden! Daarnaast kunt u geluidseffecten toevoegen aan uw video’s. De zilveren en witte variant beschikken over twee microfoons voor windruisvermindering.

 

Eenvoudige bediening

De GoPro HERO7 is eenvoudig te bedienen. Deze is net zoals zijn voorganger te bedienen met de stem, zodat u commando’s als “GoPro, take photo” of “GoPro, start recording” kunt gebruiken. Verder zijn alle varianten voorzien van een intuïtief touchscreen zodat u eenvoudig door het menu kunt vegen of in kunt zoomen. De zwarte variant heeft daarbij nog gezichts-, glimlach- en scèneherkenning. Zo kunt u nog gemakkelijker filmen!

 

Niet zomaar een GPS-systeem

Er is ook een ingebouwd GPS-systeem aanwezig. Echter gaat dit systeem verder dan alleen de locatie aangeven. Zo kunt u bij opnames met behulp van een sticker aangeven hoe snel, ver of hoog u ging tijdens een actievideo. 

 

Robuuste waterbestendige behuizing

De behuizing van elke variant is robuust en is nu compleet waterdicht! Zo kunt u tot 10 meter diep onderwaterbeelden maken, zónder dat u daar een optionele onderwaterbehuizing voor nodig heeft!

 

Online delen en backups maken

Het is met de GoPro HERO7 mogelijk om backups te maken van uw opnames en gelijk te delen met uw social mediakanalen, zoals Instagram Stories en QuikStories. Hier kunt u nog de gewenste effecten toevoegen aan uw video’s. Met de zwarte variant heeft u de mogelijkheid om Livestreams te maken. Met het optionele GoPro Plus-abonnement heeft u toegang tot de cloud, waar u tot 250 GB aan ruimte heeft om uw video’s in op te slaan.

 

Supersnel opladen

Hoe fijn is het als u na een lege accu gelijk weer door kunt gaan met het opnemen van uw momenten? Met behulp van de optionele Supercharger-voedingsadapter kunt u razendsnel opladen, zodat u geen enkel shot meer hoeft te missen!