GoPro HERO 6 Black

De GoPro HERO 6 Black is een krachtige en gebruiksvriendelijke actioncam waarmee u al uw activiteiten in hoge 4K videokwaliteit vast kunt leggen. De camera is onder de meest uiteenlopende omstandigheden te gebruiken en is waterdicht tot maar liefst tien meter diepte. Zoals u gewend bent van GoPro is de camera eenvoudig te bedienen met het 2" touchscreen, maar als u niet in de gelegenheid bent om dit scherm te bedienen kunt u ook gebruikmaken van de automatische spraakherkenning. Op deze manier geeft u gemakkelijk spraakopdrachten door aan uw actioncam.

Bovendien beschikt de camera over tal van handige functionaliteiten. Zo kunt u uw gemaakte beelden rechtstreeks naar uw telefoon laten verzenden om er met de GoPro app een QuickStory van te laten maken, legt u 12 megapixel foto's vast in zowel RAW- als HDR-formaat en kunt u de actioncam draadloos verbinden met verschillende GoPro-accessoires, afstandsbedieningen en GoPro-sensoren.

Uw mooiste herinneringen, haarscherp vastgelegd

Van al uw reizen en avonturen maakt u de mooiste video's met deze GoPro HERO6 Black. De vele creatieve mogelijkheden zorgen ervoor dat zowel beginners als gevorderden hun herinneringen haarscherp vast kunnen leggen. Maak timelapse-foto's of -video's, schiet de mooiste beelden bij weinig licht en leg audio vast van alle kanten dankzij de drie microfoons waarover de camera beschikt. U verzendt de gemaakte beelden snel en eenvoudig naar uw telefoon dankzij de geïntegreerde WiFi en Bluetooth. Zo kunt u uw avonturen direct delen met uw vrienden en familie!

Bekijk hier de GoPro HERO 6