Fuji

Fujifilm X-S20

Op 24 mei 2023 is een nieuwe camera uit de Fujifilm X-serie verschenen, de Fujifilm X-S20. Deze opvolger van de Fujifilm X-S10 is de ultieme all-in-one camera waarmee je geniet van topkwaliteit in een compacte behuizing.

Ontdek de Fujifilm X-S20

In het kort | Specificaties

26.1MP X-Trans BSI CMOS-sensor en X-Processor 5

De combinatie van de X-Trans BSI CMOS 4 beeldsensor en X-Processor 5 zorgt ervoor dat je razendsnel opnames kunt maken in fantastische beeldkwaliteit.Tot 6.2K/30fps video-opnames

Voor de videomaker is het mogelijk om in 6.2K-beeldkwaliteit met 30fps in 4:2:2 10-bit kleurdiepte op te nemen. Daarnaast beschikt de X-S20 over F-Log2 voor een groot dynamisch bereik van 13+ stops.

Uitgebreide AI-autofocus

De X-S20 is voorzien van een uitgebreide onderwerpherkenning-autofocus, ontwikkeld met Deep-Learning technologie. De AF voorspelt waar de onderwerpen zich gaan bevinden en houdt deze altijd scherp in beeld.

Vijf-assige in-body beeldstabilisatie

Dankzij de vijf-assige beeldstabilisatie kun je eenvoudig vanuit de hand blijven fotograferen en filmen. Zelfs in situaties met weinig licht of 's nachts.

Hoogwaardige EVF en LCD

Door de 2,36 miljoen-dot EVF met 0,62x vergroting kun je je kadering haarscherp bekijken. Ook kun je dit bekijken op het 1,84 miljoen-dot LCD-scherm. Dankzij het vari-angle mechanisme schiet je eenvoudig uit lastige hoeken.  

Verdubbelde capaciteit

Door gebruik te maken van de NP-W235 verdubbel je het aantal te maken foto's tot zo'n 800 opnames. Zo kun je de hele dag fotograferen op één accu, wat deze camera ideaal voor op reis maakt.


fuji xs20

De Fujifilm X-S20 in het kort

De Fujifilm X-S20 is de ultieme all-in-one camera waarin prestaties van topkwaliteit worden gecombineerd met een compacte, lichtgewicht behuizing. In de X-S20 werken de 26.1MP X-Trans BSI CMOS beeldsensor en de X-Processor 5 samen zodat jij razendsnel prachtige beelden vast kunt leggen. Daarnaast kun je video's opnemen in 6.2K-resolutie met 30fps in 4:2:2 10bit-kleurdiepte, maar ook in 4K/30fps en 1080p/240fps. Bovendien beschikt de X-S20 over een speciale Vlog-modus voor het nóg eenvoudiger maken van je vlog-producties.

Dankzij de deep-learning technologie van de X-S20 kan de camera gebruik maken van een uitgebreid AF-algoritme op basis van AI. Zo voorspelt de camera waar het onderwerp zich in het beeld bevindt en zorgt voor een nauwkeurige scherpstelling.

Wanneer je de X-S20 combineert met een ATOMOS HDMI-recorder kan de RAW video-uitvoer worden opgenomen als 12-bit Apple ProRes in een resolutie tot 6.2K met 30fps. In combinatie met de Blackmagic Design Video Assist 12G kan de RAW video-uitvoer worden opgenomen als Blackmagic RAW met een resolutie tot 6.2K met 30fps.

Ontdek de Fujifilm X-S20

fuji


Specificaties

 

 
fuji x-s20

Camera type

All-in-one systeemcamera

Sensor

X-Trans BSI CMOS 4 beeldsensor

Processor

X-Processor 5

ISO-gevoeligheid

80-51200

Fotoresolutie

26.1 MP

Videoresolutie

6.2K met 30fps

4K met 60fps

Full HD met 240fps

Kleurdiepte

4:2:2 10-bit

Display

1,84 miljoen-dot LCD-touchscreen

Gewicht

491 g

FUJIFILM XApp

De nieuwe FUJIFILM XApp is een innovatieve app voor smartphone en tablet, ontworpen voor de Fujifilm X- en GFX-series. Ten opzichte van de FUJIFILM Camera Remote App beschikt deze app over verbeteringen én nieuwe functies.

  • vereenvoudigde bediening, verbeterde stabiliteit
  • Snelle bestandstransmissie naar smartphone en tablet
  • Eenvoudig draadloos fotograferen via smartphone en tablet
  • Meer informatie over opnames
  • Firmware-update notificaties

> Terug naar het merk