DJI Osmo Mobile 3 Banner

DJI Osmo Mobile 3

De DJI Osmo Mobile 3 is een 3-assig stabilisatiesysteem met intelligente functies voor smartphones. Met deze stabilizer maak je stabiele en vloeiende opnamen die je normaal gesproken niet snel maakt met een smartphone. Doordat de Osmo Mobile 3 opvouwbaar is neem je hem makkelijk overal naartoe. Zo kan je altijd, waar je ook bent, cinematische opnamen maken.

 

Wat wil je weten over het stabilisatiesysteem?

DJI Osmo Mobile 3 | Video | Eigenschappen | In de vergelijking

 

DJI Osmo Mobile creatief

 

DJI Osmo Mobile 3

 • Voor smartphones van 62-88mm breed en 9,5mm dik
 • Maakt stabiele en vloeiende opnamen
 • Verticaal en horizontaal instelbaar (Quick Roll)
 • Eenvoudige bediening
 • Ideaal voor panorama's, Hyperlape, Timelapse, Slow Motion, Dolly Zoom opnamen
 • ActiveTrack, Sport-modus en Selfie-modus
 • Ook aan te sturen met gesture control/gebaren
 • Draaien: ong. 180 graden
 • Kantelen: ong. 155 graden
 • Batterijduur: ong. 15 uur
 • Werkt met de DJI Mimo app
DJI Osmo Mobile 3

 

Eerste beelden van de DJI Osmo Mobile 3

Benieuwd naar de DJI Osmo Mobile 3? Bekijk dan de onderstaande video.

 

Eigenschappen van de DJI Osmo Mobile 3

 

3-assige stabilisatie

De DJI Osmo Mobile is voorzien van een 3-assige stabilisatie. Dankzij deze stabilisatie heb je altijd controle over je opnamen. Daarnaast vangt de borstelloze motor trillingen op, zodat de beelden vloeiend blijven. Bovendien reageert het ultra-responsief ontwerp snel op realtime bewegingen, zodat je kunt focussen op het moment. Hierdoor maak je smartphone-opnames als nooit tevoren.

 

Het ontwerp

Ergonomisch, licht van gewicht en eenvoudig. Zo is de DJI Osmo Mobile 3 het beste te omschrijven. Het stabilisatiesysteem heeft een slank opvouwbaar ontwerp, waardoor je deze gemakkelijk overal mee naartoe neemt. De ergonomische handgreep maakt bediening met slechts één hand mogelijk, wat zorgt voor meer bewegingsvrijheid. De grip ligt niet alleen comfortabel in de hand, maar biedt ook snelle toegang tot de bediening.

DJI Osmo Mobile 3 stabilisatie

DJI Osmo Mobile 3 opvouwbaar ontwerp

 

Eenvoudige bediening

De joystick, handige knoppen en intuïtieve functies maken Osmo Mobile 3 eenvoudig te gebruiken. Zeg vaarwel tegen tijdrovende stappen. Met de toegankelijke gebruikersinterface is aanzetten, opnemen en instellen in één handomdraai mogelijk. Zo fotografeer en film je vanuit elke hoek met de M-knop en trigger. Daarnaast bevat de DJI Osmo Mobile 3 over handige knopcombinaties en ‘gesture controle’.

Slechts met één druk op de achterknop activeer je de ActiveTrack-functie. Druk de knop twee keer in en je centreert het stabilisatiesysteem. Bij drie keer indrukken wissel je van camera en met één druk op de M-knop wissel je van landschap- naar portretstand. Houd de knop aan de zijkant ingedrukt en je activeert de Dolly Zoom, waarmee je het bekende “Hitchcock effect” creëert. Tot slot activeer je de zelfontspanner met een enkel handgebaar.

 

Creatieve opnamenmogelijkheden

Laat jouw creativiteit de vrije loop met de DJI Osmo Mobile 3. Het stabilisatiesysteem en de bijbehorende Mimo-app beschikken over verschillende opnamemodi. Zo maak je met de stabilizer Hyperlapses, Timelapses, Slow Motions met 120fps, Dolly Zoom en 3x3 Panorama-opnamen. Daarnaast heeft de stabilizer een Sportmode, ActiveTrack-functie en Selfie-modus. Met de ActiveTrack blijft jouw onderwerp altijd in beeld. Dankzij de Sportmode blijf je zelfs iemand stabiel volgen als hij/zij snel beweegt.

 

DJI Osmo Mobile Mimo-app

DJI Osmo Mobile 3 opvouwbaar ontwerp

 

Mimo-app

Maak de meest creatieve en stabiele opnamen met de Mimo-app. In deze app vind je diverse bewerkingsopties, vooringestelde templates, muziek en filters. Daarnaast beheer en bewerk u al jouw opnamen. Het resultaat deel je uiteindelijk snel en makkelijk op jouw social media.

Deze handige app werkt niet alleen met de DJI Osmo Mobile 3, maar ook met de DJI Osmo Pocket en de DJI Osmo Action.

 

DJI Osmo Mobile 3 in de vergelijking

Wat is het verschil tussen de DJI Osmo Mobile 3 en zijn voorganger de DJI Osmo Mobile 2? Of het verschil met de FeiyuTech VLOGpocket? De verschillen tussen deze drie stabilisatiesystemen vind je in de onderstaande tabel.

 

 

DJI Osmo Mobile 3

DJI Osmo Mobile 2

FeiyuTech VLOGpocket

Compatibiliteit Smartphone Smartphone Smartphone
Draagvermogen 0-500 gram 0-500 gram 0-500 gram
Geschikte breedte 62-88mm 58,6-85mm 52-88mm
3-assig Ja Ja Ja
Applicatie Mimo-app DJI Go app Feiyu On app
Shootingmode Horizontaal en Verticaal Horizontaal en Verticaal Horizontaal en Verticaal
ActiveTrack Ja Ja Ja
Sportmode Ja Ja Nee
Hyperlapse Ja Nee Nee
Timelapse Ja Ja Ja
Slowmotion Ja Nee Nee
Dolly Zoom Ja Nee Ja
Slowmotion Ja Ja Ja
Batterijduur 15 15 8
Opvouwbaar Ja Nee Ja

Terug naar het DJI-overzicht