DJI Mini 3 placeholder

DJI Mini 3

Een ideale drone voor beginnende dronepiloten, klein in formaat en groots in prestaties. DJI combineert kracht én draagbaarheid in de DJI Mini 3. We waren natuurlijk al bekend met de Mini 3 Pro, in de Mini 3 vind je alle essentiële features terug tegen een scherpe prijs. Wij vertellen je hier meer over de kenmerken van de Mini 3.

DJI Mini 3

De DJI Mini 3 in het kort

Ben jij een beginnende dronepiloot of een hobbyvlieger? Dan is de Mini 3 de ideale drone voor jou. Zo draagbaar als de Mini 3 is, zo krachtig is hij ook. Met de 1/1.3” sensor geniet je van prachtige dronebeelden in 4K-resolutie in 25fps. Deze beelden monitor je eenvoudig tot een afstand van 10km via Ocusync 2.0 in een beeldkwaliteit van 720p met 200ms latency. Verder beschikt de DJI Mini 3 over functies als Downward Obstacle Sensing, waardoor je vluchten veilig verlopen en jij je beter kunt focussen op je shot en True Vertical Shooting, waarmee je eenvoudig verticale beelden schiet die je meteen op je sociale media kunt delen.

Bestel hier

Kenmerken

True Vertical Shooting

Met True Vertical Shooting produceert de drone eenvoudig verticale dronebeelden in hoge kwaliteit, direct klaar om te delen op sociale media. Met één druk op de knop roteert de gimbal 90°, waardoor je niet hoeft in te leveren op beeldkwaliteit in de nabewerking.

Extended Battery Life

Met behulp van QuickShots schiet je geavanceerde beelden, zoals Dronie, Circle, Helix, Rocket, and Boomerang, met slechts één druk op de knop. Hierdoor hoef je zelf geen bijzondere manoeuvres uit te voeren en doet de Mi

QuickShots

Met behulp van QuickShots schiet je geavanceerde beelden, zoals Dronie, Circle, Helix, Rocket, and Boomerang, met slechts één druk op de knop. Hierdoor hoef je zelf geen bijzondere manoeuvres uit te voeren en doet de Mini 3 al het werk!

Ben jij er al uit?

DJI Mini 3

DJI
Mini 3

Bestel

fmc+rc-n1

Fly More Combo + RC-N1 controller

Bestel

RC-N1 controller + Fly More kit

Fly More Combo + Smart controller

Bestel