DJI Inspire 3

DJI Inspire 3

Maak kennis met de nieuwe DJI Inspire 3. Een enorm krachtige drone voor de echte professional. Ontdek hier wat de Inspire 3 allemaal kan en pre order hem als een van de eersten!

Pre order de DJI Inspire 3

Belangrijkste kenmerken

Full-Frame 8K ProRes RAW/CDNG

De Zenmuse X9-8K Air camera schiet prachtige beelden in 8K ProRes en biedt tot 14 stops aan dynamic range en dual native ISO

1/1.8-inch Ultra-Wide Night-Vision FPV Camera

Ten alle tijden de volledige controle over de drone in Ultra-Wide First-Person-View. Zowel overdag, als 's nachts.

Dual Frame configuraties: Tilt Boost & 360° Pan

Met de landing gear omlaag kan de gimbal tot 80° omhoog en omlaag tilten. Met de landing gear omhoog kan de gimbal 360° pannen.

O3 Pro Video Transmissie

Ervaar gelijktijdige monitoring van de Gimbal- en FPV-camera in heldere 4K/30fps of 1080p/60fps live feeds tot op 15 km.

RTK Positionering en Waypoint Pro

Tot op de centimeter controle voor het nauwkeurig plannen van de vluchtroute

Premium Functionaliteit

De DJI Inspire 3 ondersteunt het gebruik van de DJI Transmission, DJI Master Wheels en DJI Three-Channel Follow Focus.

De DJI Inspire 3 is een krachtige drone voor de professionele dronepiloot. De Inspire 3 neemt op in prachtige 8K-resolutie dankzij de ingebouwde Zenmuse X9-8K Air camera. Deze camera is uitgerust met een full-frame beeldsensor die tot 8K RAW-beeldmateriaal kan opnemen. Deze sensor ondersteunt tot wel 14+ stops aan dynamisch bereik en dual native ISO voor het behoud van de allerkleinste details in je beelden. Naast de Zenmuse X9-8K beschikt de drone over een naar voren gerichtte FPV-camera. De dronepiloot kan via deze camera de vlucht in ‘First Person View’ volgen, zodat een tweede persoon zich volledig op de besturing van de camera kan richten en zo het perfecte shot vast kan leggen.

Met dank aan de nieuwste DJI O3 Pro videotransmissie is het mogelijk om de beelden van zowel de Zenmuse X9-8K Air, als de FPV-camera tegelijkertijd te monitoren. Zo bekijk je de beelden van de hoofdcamera in 4K/30fps en de kan je de camera in 'First-Person-View' bediend worden in 1080p/60fps.

Met de Inspire 3 kun je onder de ideale omstandigheden tot 28 minuten achtereenvolgend vliegen en snelheden tot maar liefst 94 km/u bereiken. Zo kun je in korte tijd flinke afstanden overbruggen en het maximale uit je vluchttijd halen. Bovendien is het mogelijk om de drone tot op de centimeter nauwkeurig te bedienen met de RTK-positionering en kun je eenvoudig en nauwkeurig de vluchtroute uitzetten dankzij Waypoint Pro. Om deze vluchten zo veilig mogelijk te laten verlopen is de Inspire 3 uitgerust met een omnidirectioneel detectiesysteem, waarmee objecten in iedere richting worden waargenomen en automatisch kunnen worden ontweken.

inspire 3

DJI inpsire 3

Specificaties

Camera's

Zenmuse X9-8K Air

FPV-camera

Type sensor

35mm full-frame CMOS

Maximale resolutie

Video: 8192 x 4320

Foto: 8192 x 5456

Maximale bitrate

50Mbps

ISO-gevoeligheid

Video: 200 - 6400

Foto: 100 - 25600

Objectherkenning

Omnidirectional

Videotransmissie

DJI O3 Pro

Capaciteit batterij

4280mAh

Maximale vliegduur

28 minuten

Maximaal bereik videotransmissie

Single Control Mode: 15km (FPV) - 13km (gimbal)

Dual Control Mode: 12km (FPV) - 11,2km (gimbal)

Maximale snelheid

94 km/u

Gewicht

3995 gram

Afmetingen (Travel Mode)

Breedte: 70,9 cm

Lengte: 50 cm

Hoogte: 17,6 cm

Pre order de DJI Inspire 3