Nieuws & Inspiratie

Nieuws & Inspiratie

DJI Avata

Maak kennis met DJI Avata

Welkom in de wereld van de Avata, een nieuwe cinewhoop stijl FPV-drone van DJI. De DJI Avata drone is een kleiner model drone met ingebouwde propellerbescherming, ontworpen om ook binnenshuis te kunnen vliegen.

In het kort | Kenmerken | Bestellen 

dji-avata-drone

DJI Avata in het kort

De DJI Avata drone is licht van gewicht en compact van formaat. Dankzij de ingebouwde propellerbescherming veert de Avata terug wanneer het in contact komt met een object. Ideaal voor indoorshots!

DJI Goggles 2

Stap in de pilotenstoel met de DJI Goggles 2. Kleiner van formaat, lichter van gewicht en uitgerust met Micro-OLED-schermen voor uitstekende helderheid tijdens het vliegen. De Avata ondersteunt ook de DJI FPV Goggles V2.

DJI Motion Controller

De DJI Motion Controller geeft je intuïtieve bediening over jouw vlucht. Knijp in de trekker en duw naar voren of draai in een hoek door je pols te draaien. De bedieningselementen zijn eenvoudig in gebruik en bieden een totaal unieke ervaring tijdens het vliegen.

Bestel hier

Kenmerken

Complete controle

De drone heeft niet alleen een indrukwekkend gestroomlijnd aerodynamisch ontwerp, maar beschikt ook over krachtige voortstuwing, lange batterijduur en goede wind weerstand. Zo snijd jij op hoge snelheid door de wolken en behoud je de complete controle over jouw drone. Beleef jouw vlucht met de DJI Goggles 2 en het brede gezichtsveld van 155°. Met de DJI Motion Controller bedien je jouw drone met natuurlijke handbewegingen.

Haarscherpe vluchtbeleving

Geniet van vloeiende, haarscherpe beelden dankzij de HD video-overdracht tot 100 frames per seconde in 4K/60fps. H2.65 video coding formats worden ondersteund om meer mogelijkheden te bieden in de nabewerking. De DJI Avata beschikt over HorizonSteady en RockSteady 2.0 stabilisatie zodat je vloeiende beelden hebt. Daarbij heb je de mogelijkheid om in D-Cinelike modus te vliegen zodat de kleuren in je beelden cinematisch aanvoelen.

Uitgebreide veiligheidsfuncties

Het vliegen met een drone met een handmatige FPV vlucht kan soms een uitdaging zijn. Daarom is de DJI Avata drone uitgerust met functies om de veiligheid te garanderen. Zo heeft de DJI Avata ingebouwde propellerbescherming en een neerwaarts binocular zicht met infrarood sensoren. Deze sensoren detecteren obstakels zodat je ook op lage hoogte of zelfs binnenhuis kunt vliegen.

Bestel nu

dji-avata-drone

DJI Avata Drone

Bestel

dji-avata-pro-view-combo-dji-goggles-2

DJI Avata Pro-View Combo + DJI Goggles 2

Bestel

dji-avata-fly-smart-combo-fpv-goggles-v2

DJI Avata Fly Smart Combo + FPV Goggles V2

Bestel