Canon Powershot V10

Canon Powershot V10

Droom jij van prachtige vlogbeelden met een goed geluid? Dan is de all-in-one 4K Canon Powershot V10 vlogcamera jouw beste maatje. Hiermee zet jij de volgende stappen in de vlogwereld. De camera is net zo makkelijk mee te nemen als jouw smartphone, maar biedt veel extra mogelijkheden om professioneler aan de slag te gaan. Ontdek waarom de Canon Powershot V10 onmisbaar is in jouw leven en bestel hem als één van de eersten.

Canon Powershot V10

Canon Powershot V10

  • Voor beginnende vloggers
  • Groothoeklens van 19mm
  • Ingebouwde standaard stand
  • Tot 1 uur lang filmen

Bestel nu

Belangrijkste kenmerken

Horizontaal en verticaal filmen 

Film horizontaal voor vlogs op YouTube of verticaal voor TikTok, Insta Stories of Reels. De beelden die je maakt zijn meteen klaar voor gebruik op jouw favoriete social platform. 

Ingebouwde stabilisatie 

Als je vlogs aan het maken bent, is het wel zo prettig als je stabiele beelden hebt. Daar is aan gedacht, want de Powershot V10 heeft ingebouwde beeldstabilisatie met eye-detection zodat jij je volledig kunt focussen op het filmen.

Alles-in-één oplossing

Maak jouw beelden nog unieker door één van de 14 filters toe te passen. Ga voor een nostalgische gevoel of een bioscoopeffect en blaas je vrienden omver met een verbluffend resultaat.  

Kleurfilters 

De Powershot V10 is de alles-in-één-oplossing voor de vlogliefhebber. Zet de camera eenvoudig neer dankzij de ingebouwde voetsteun en geniet van geweldig geluid met de twee ingebouwde microfoons. 

Ready, set, go

De Powershot V10 is geïnstalleerd en klaar voor actie in een handomdraai. Zet de camera aan, druk op de ‘record’ button en mis geen enkel moment.

Groepsselfies 

Laat de omgeving zien of poseer met al je vrienden. Er is ruimte genoeg voor iedereen. Door de brede lens die erop zit, valt er niemand meer buiten beeld.  

De Canon Powershot V10 is een alles-in-één-oplossing voor jouw vlogavonturen. Leg het dagelijks leven vast, maak TikToks en Insta Stories of livestream tijdens jouw favoriete game. De Powershot V10 kan het allemaal. 

Maak video's voor social media met hoge kwaliteit in full HD of 4K. Zowel verticale als horizontale video’s zijn mogelijk met beeldverhouding 9:16 en 16:9. Kies uit diverse modi: automatische video, videomodus met smooth skin, IS-videomodus en video met handmatige belichting. Loop rond op jouw vakantiebestemming of geniet van een te gek feest zonder dat je last hebt van trillingen in je beeld dankzij movie digital IS. Hierdoor worden jouw beelden gestabiliseerd. Koppel de camera aan de Canon Connect App en ga live op Twitch terwijl je je favoriete game streamt. Natuurlijk kun je ook livestreamen op YouTube of Instagram.

De Canon Powershot V10 is eenvoudig te gebruiken en te bedienen. Druk op de powerknop waardoor je het scherm kunt uitklappen en altijd zicht hebt op wat je in beeld hebt. Je hoeft niet op zoek te gaan naar ondersteuning voor de camera om te voorkomen dat hij omvalt. Onder aan de camera heb je een uitklapbare voetsteun, waardoor je hem eenvoudig in gebruik neemt zonder dat je een statief nodig hebt. 

Canon Powershot V10

 

Aan de zijkant zit een USB-C poort waarmee je de ingebouwde accu makkelijk oplaadt. Het oranje lampje geeft aan dat de camera wordt opgeladen. Zodra alles is opgeladen, gaat het lampje automatisch uit. Film je horizontaal voor je vlog of maak je verticale content voor Insta Stories? Ook daar is aan gedacht bij de Powershot V10. De standaard is zo ingebouwd dat je deze horizontaal en verticaal neer kunt zetten. Het schermpje is hierbij een verlengde, waardoor de camera niet alleen stabiel staat maar waardoor je ook altijd zicht hebt op wat je aan het filmen bent. De ingebouwde standaard klap je makkelijk uit en is in diverse standen te zetten, zodat de camera perfect gepositioneerd is. Zo heb je altijd de perfecte beeldhoek. Wil je nog meer mogelijkheden? Dan kun je ook een Canon vlogstatief gebruiken. De camera beschikt namelijk over een mount aan de onderkant.

Canon Powershot V10

Canon Powershot V10

Met de Canon Powershot V10 ben jij klaar voor elk feest, vakantie of unboxingvideo. Bij de camera zit niet alleen een kabel waarmee je rechtstreeks een aansluiting naar jouw computer hebt, maar ook een polsriem, een mini-windkap en een hoes om hem makkelijk in op te bergen. 

Bestel de Canon EOS Powershot V10