Canon EOS R100

Canon EOS R100

Vereeuwig jouw mooiste momenten met de Canon EOS R100. Met deze camera mis je geen moment meer tijdens de diploma-uitreiking, het afzwemmen, een galafeest, een stedentrip of een familiefeest. De Canon EOS R100 is de ideale systeemcamera voor de beginnende fotograaf. Het compacte, lichte model biedt alle functies die je nodig hebt voor de beste kwaliteit. Twijfel jij nog om de overstap te maken van een smartphone naar een systeemcamera? Ontdek dan hier de voordelen van de Canon EOS R100.

Bestel de Canon EOS R100

Belangrijkste kenmerken

Haarscherpe beelden

Print foto’s in de allerhoogste kwaliteit in het formaat van jouw dromen. Maak een fotoboek of ga voor een canvas aan de muur. Dankzij het aantal megapixels van 24,1 kun je alle kanten op.

 

Automatische scherpstelling

Geniet van een geweldige scherpstelling bij foto’s en video’s. Scherp gestelde onderwerpen in combinatie met zachte onscherpe achtergronden zorgen voor een fantastisch resultaat.

Camera klaar? Actie!

Natuurlijk leg je herinneringen niet alleen fotografisch vast, maar ook op video. Film in 4K of full HD. Ga voor een timelapse als je een zonsondergang wilt vastleggen of kies voor slow motion om de focus op het onderwerp te vergroten.

Digitale wereld

Snelheid is belangrijk voor iedereen. Download de Canon Camera Connect-app en deel jouw foto’s en filmpjes direct met vrienden en familie via jouw smartphone. Zo hoeft niemand ook maar iets te missen.

Fantastische functies

Voelt een systeemcamera nog niet als jouw tweede natuur? De R100 heeft een gebruiksvriendelijke interface, waardoor je de camera makkelijk leert te gebruiken. Heb je een favoriete instelling? Sla hem dan op, zodat je er altijd eenvoudig bij kunt.

Waardevolle herinneringen

Neem de camera overal mee naartoe om elk moment vast te leggen. Met een gewicht van slechts 365 gram inclusief accu en SD-kaart ligt de camera comfortabel in de hand.

Met de Canon EOS R100 leg je herinneringen vast voor de rest van je leven. De R100 is makkelijk in gebruik te nemen. De foto’s zijn van een veel hogere kwaliteit dan degene die uit jouw smartphone rollen. Hierdoor kun je jouw lievelingsfoto’s op elk formaat printen zonder dat je kwaliteitsverlies hebt. Voordat je het weet hangen jouw eigen creaties aan de muur.

Lichtjes in de avond kunnen prachtige plaatjes opleveren, maar een smartphone vindt het soms lastig om dit net zo mooi vast te leggen als dat jij het ziet. Foto’s worden te donker, omdat er te weinig licht op de sensor valt of de foto is erg korrelig. De R100 heeft een ISO tot 12.800. Hierdoor kun je de lichtgevoeligheid op de sensor vergroten. Je krijgt zo een haarscherpe foto zonder ruis en het beeld is net zo mooi als dat je voor ogen had.

Wil je dat vakantiekiekje delen in de groepsapp? Dat is geen probleem. De camera is eenvoudig te verbinden met de Canon Camera Connect-app. Deze zet al jouw beeldmateriaal razendsnel over naar jouw smartphone.

Fotografeer elk moment zonder problemen. De Canon EOS R100 beschikt over face+ tracking AF en oogdetectie. Dat betekent dat het onderwerp op de foto altijd scherp is. Zo kun jij je focussen op de herinnering die je wilt vastleggen.

 Canon EOS R100

 

Natuurlijk kun je ook filmen met de R100. Dit kan in 4K cropped of 120p HD. Cameratrillingen worden verminderd dankzij de ingebouwde movie digital interne stabilisatie. Ook kun je creatief aan de slag gaan door gebruik te maken van slow motion of timelapse. Met slow motion heb je de kans om de actie centraal te zetten die met het blote oog misschien net iets te snel gaat zoals het confettikanon op het verjaardagsfeestje. Kies je voor een timelapse? Dan worden er in korte tijd heel veel foto’s achter elkaar geschoten en gebundeld tot één filmpje. Dit wordt versneld afgespeeld, waardoor dit een tof effect geeft als bijvoorbeeld de zon onder gaat.

 Canon EOS R100

 Canon EOS R100

Ben jij jouw oude vertrouwde smartphone gewend en zie je op tegen de overstap? Ook daar is bij de Canon EOS R100 aan gedacht. De gebruiksvriendelijke interface helpt jou stap voor stap om de camera perfect te leren gebruiken.

Met de Canon EOS R100 zijn er oneindig veel mogelijkheden, want deze beschikt over een RF-lensvatting. Hierdoor heb je de keuze uit heel veel lenzen die je op de camera kunt zetten.

Bestel de Canon EOS R100