Feestelijke opening Superstore Dilbeek!

Zaterdag 6 juli is het zover, de grote opening van onze nieuwe Superstore in de prachtige omgeving van Brussel! Dit willen we groots vieren en daarom hebben we een aantal spectaculaire aanbiedingen geselecteerd voor de eerste klanten van onze nieuwe winkel. Deze aanbiedingen zijn zeer beperkt beschikbaar en alléén geldig tijdens de opening in Dilbeek! Zorg er dus voor dat je op tijd bij de opening bent, anders kan het zijn dat je deze geweldige aanbiedingen mis loopt.

Kom kennis maken met ons altijd vriendelijke personeel en bekijk de gloednieuwe winkel onder het genot van een hapje en een drankje. Daarnaast hebben we een zeer interessante lezing georganiseerd met Jimmy Kets.

De winkel is 6 juli geopend van 09:00 tot 17:00. Je kan de Superstore vinden op de Ninoofsesteenweg 344 in Dilbeek. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.


Lezing Jimmy Kets

De rode draad door het fotografisch werk van Kets is het ‘leven van de Westerse mens’. Hoe spendeert deze vooral zijn vaak zuurverdiende vrije tijd? Hierbij maakt Kets beelden die het louter documentaire overstijgen en een metaforische betekenis krijgen. De fotografie van Kets kenmerkt zich door een vleugje surrealisme en humor, een sterk gevoel voor kleur en een aandacht voor betekenisvolle details.

In zijn lezing zal Kets vertellen over een aantal persoonlijke fotoreeksen die hij gemaakt heeft én over de portretfotografie die hij voor De Standaard doet. De lezing is van 15:00 tot 16:15 en de toegang is helemaal gratis! Klik hier om je in te schrijven voor de lezing.


Exclusieve aanbiedingen:

Deze aanbiedingen zijn alléén geldig in Superstore Dilbeek op 6 juli. Maximaal 1 actieproduct per persoon. OP=OP!