Win professionele onderwaterapparatuur

Inspiratie | Doe mee!

Je kunt weer mooie prijzen winnen bij Kamera Express. Deze maand staat de foto- en videowedstrijd in het teken van het thema Onderwater. In dit Maandthema vind je handige tips van onderwaterfotografen, een Academy, een onderwaterapparatuur keuzehulp, leuke musthaves en bijzondere interviews. 


Een (onder)waterwedstrijd met mooie prijzen

Het thema van de wedstrijd is: (onder)water. We zijn op zoek naar een beeld waarin water centraal staat. 

Denk aan een beeld op zee, een foto die je onderwater nam, een actiefilm op een waterscooter of een foto van een waterballon die uit elkaar spat. Mogelijkheden genoeg. Denk out of the box, spring in het diepe en stuur jouw mooiste beeld in.

Wie weet win jij één van deze mooie prijzen: een Sea and Sea DX6G-camera, een Sealife SL516 Micro 2.0-camera óf een DICAPac WP-S10-beschermhoes! De prijswinnaars worden gekozen door de Kamera Express-jury.

Deze keer is er een extra prijs: een bijzondere vermelding. Deze winnaar wordt gekozen door het Sea and Sea- en DICAPac-team. Zij letten in het bijzonder op originaliteit. De prijs is een beschermhoes voor je smartphone, een DICAPac WP-C2.

Twijfel niet, zoek je mooiste beelden op, ga op pad en stuur jouw foto's en video's in. De uiterste inzenddatum is 31 augustus 2019.

Wil je meer weten over de enthousiaste experts achter de onderwaterapparatuurmerken? Lees dan hier de interviews met de gepassioneerde general-manager van van Sea and Sea en Sealife


Inspiratie

Dit Maandthema zit naast de foto- en videowedstrijd ook boordevol tips. Leer van de professionals, bekijk op de locatie-pagina waar je moet zijn en scroll door de toffe onderwater-accounts op de Who to follow-pagina om ideeën op te doen.

Tips

10 spetterende tips voor onderwaterfoto's

Wij geven 10 tips and tricks voor oogverblindende onderwaterfoto's

Lees meer

Who to follow?

Ontdek de tofste, splashy Instagram-accounts. De gevarieerde beelden rollen op je af als een gigantische zeegolf

Lees meer

locaties

De mooiste locaties

We tippen locaties voor het maken van kleurrijke en bubbly onderwaterfoto's. Van Noord tot Zuid, van lokaal tot internationaal

Lees meer

Doe mee!

Let op: dit betreft een wedstrijd met een juryprijs. Er kan niet gestemd worden. Je kunt je foto’s (hieronder) inzenden t/m 31 augustus 2019. We maken de winnaar in de eerste week van september bekend via Facebook.

 

Overzichtspagina