Lees hier alles over de Nikon Z-tour!

Eind augustus 2018 introduceerde Nikon twee nieuwe full frame systeemcamera's; de Z6 en Z7, oftewel de Z-series. Dankzij de revolutionaire nieuwe vatting blinken de camera's uit in beeldkwaliteit en objectiefmogelijkheden, en zet Nikon een nieuwe standaard voor optische prestaties. Wilt u kennismaken met de Nikon Z-series? Dat kan!

Tijdens de Z-series Demo Tour geven Nikon specialisten een korte presentatie, waarna een bekende fotograaf zijn/haar ervaringen met de nieuwe Z-serie camera's zal delen. Afsluitend is er natuurlijk een Touch & Try waar u de mogelijkheid krijgt om de Z6 en Z7 zelf uit te proberen. Deze fotografen vertellen u graag over hun ervaring met de Z6 en Z7:

Bas Uijlings

Bas Uijlings is sinds 2002 full time fotograaf en sinds 2009 doet hij wat hij het liefste doet: bruidsfotografie. Een van de mooiste momenten uit iemands leven, is de trouwdag. Samen met zijn team reist Bas over de hele wereld voor de meest exclusieve bruiloften. Hij is onder andere benoemd tot Best of the Best photographers 2018, en zit in de top 3 beste bruidsfotografen te wereld.

Bas Losekoot

Bas Losekoot is al jaren actief als portret- en documentair fotograaf, waarbij hij zijn liefde voor cinema-en studiowerk combineert met straatfotografie. Dit probeert hij door middel van natuurlijk en kunstmatig licht vast te leggen, waardoor dit een dramatische effect in de foto’s laat zien. Zeven jaar geleden is Bas begonnen met het “Urban Millennium Project”, waarin hij de gevolgen van toenemende urbanisatie en bevolkingsdichtheid op het menselijk gedrag vastleg.

Chris König

Chris König trekt als professioneel reisfotograaf de hele wereld over met een focus op avontuur. Ook is Chris actief in de bruidsfotografie en Lifestyle & Portretfotografie en heeft hij meerdere succesvolle workshops in IJsland georganiseerd. Het grootste deel van zijn tijd brengt Chris door in het buitenland, waar hij stukje bij beetje de wereld beter leert kennen. “Het vastleggen van de échte momentjes en dat met elkaar kunnen delen, is voor mij ontzettend waardevol”.

 

Bij Kamera Express kunt u op vier verschillende data de Nikon Z-tour bijwonen, bekijk ze hieronder.  


Z-tour Superstore Arnhem

Zaterdag 12 januari - 10:00 - 13:00 uur - met Chris König
Zaterdag 12 januari - 14:00 - 17:00 uur - met Chris König

 

Lees alles over de Z-serie