Nikon D5100 body occasion

 • Antwerpen: {{source.only_store_stock?serverState.parameters.in_stock_translated:serverState.parameters.out_of_stock_translated}}
 • Webshop: Niet leverbaar
Neem gerust contact met ons op voor alternatieven!

Adviesprijs:
{{source.from_price | novuloKameraExpressPrice}}

{{source.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}}

{{source.preorder_price | novuloKameraExpressPrice}}

Indicatieprijs*: {{source.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}}

Actieprijs*:

Bedankt voor het doorgeven van uw gegevens.
Zodra het product weer op op voorraad is nemen we contact met u op.

{{serverState.parameters.error}}

{{serverState.parameters.error_1}}

{{m.message}}
{{key}} {{key}} - 
{{val.stock?serverState.parameters.in_stock_translated:serverState.parameters.out_of_stock_translated}}
{{key}} {{key}} - 
{{val.stock?serverState.parameters.in_stock_translated:serverState.parameters.out_of_stock_translated}}

winkels in Gratis verzending vanaf €50 Gratis verzending vanaf €100 Gratis verzending vanaf €100

 

Combideals

{{product.description}} + {{aggJoin(items,'description', ' + ')}}

{{product.description}} Kamera Express Photospecialist GM Foto PhotoGalerie
 
Prijs:
{{total | novuloKameraExpressPrice}}
Korting:
{{discount | novuloKameraExpressPrice}}
Actieprijs:

{{total - discount | novuloKameraExpressPrice}}

Beschrijving

Nikon

Nikon D5100 body occasion

De D5100 is een hoogwaardige digitale spiegelreflexcamera die is ontworpen om uw creativiteit te stimuleren en u te helpen unieke foto's en films te maken. In combinatie met de D-filmfunctie van de camera staat de uitklapbare, kantelbare monitor garant voor unieke opnamen vanuit elke hoek. U kunt foto's of films opnemen met een speciaal effect voor een vleugje magie. Dankzij de mogelijkheid van beelden met een hoog dynamisch bereik kunt u zeer gedetailleerde foto's maken van onderwerpen met een hoog contrast. Deze camera biedt de perfecte manier om uw kijk op de wereld vast te leggen en is gemaakt met het oog op expressieve vrijheid. 

Kenmerken

 • DX-formaat CMOS-beeldsensor met 16,2 megapixels: produceert levensechte beelden met levendige kleuren, minder ruis en vloeiende toongradaties.
 • Hoge ISO-lichtgevoeligheid (100-6400), handmatig uitbreidbaar tot 25.600 met de instelling Hi2. Kortere sluitertijden zijn mogelijk voor beelden met fijne details en een minimale hoeveelheid ruis bij opnamen van snelbewegende onderwerpen of bij weinig licht. Met een automatische ISO-instelling.
 • EXPEED 2-beeldverwerkingssysteem: optimaliseert de cameratechnologieën voor hoge prestaties en een maximale beeldkwaliteit.
 • Kantelbare lcd-monitor van 7,5 cm (3 inch) met 921.000 beeldpunten en een grote kijkhoek: voor unieke opnamen vanuit elke hoek. Dankzij een openingsmechanisme aan de zijkant kunt u gemakkelijk zelfportretten maken of een statief gebruiken.
 • D-film met full HD-filmclips (1080p): dankzij de speciale filmopnameknop naast de ontspanknop kunt u de camera gemakkelijk stil houden terwijl u schakelt tussen foto's en filmopnamen. In de stand AF-F blijft alles scherp, terwijl de kantelbare monitor en de stand voor speciale effecten unieke opnamen mogelijk maken. De camera ondersteunt het gebruik van een externe microfoon en biedt beeldsnelheden van 30p, 25p en 24p.
 • Livebeeld met automatische onderwerpselectie: hiermee kunt u gemakkelijk beelden kadreren op de kantelbare lcd-monitor. Bij automatische onderwerpselectie wordt de beste onderwerpstand gekozen voor het onderwerp dat u wilt vastleggen. Beschikt over eenvoudig te selecteren AF-standen, waaronder gezichtprioriteit-AF dat gezichten in het beeld detecteert en volgt.
 • Haarscherp 11-punts autofocussysteem: biedt een snelle en nauwkeurige autofocusdekking over het hele beeld. Vier AF-veldstanden, waaronder AF met 3D-tracking, zorgen voor scherpe resultaten, ongeacht of het onderwerp zich niet in het midden bevindt, snel beweegt of volstrekt onvoorspelbare bewegingen maakt.
 • Continu-opnamen van 4 bps:: hiermee kunt u snelle acties vastleggen met een snelheid van vier beelden per seconde.
 • Stand voor speciale effecten: hiermee kunt u opvallende foto's en films maken met behulp van een speciaal effect. De camera biedt een reeks effecten, waaronder Kleurenschets, Miniatuureffect, Nachtzicht en Selectieve kleur waarmee u maximaal drie kleuren naar keuze kunt benadrukken, waarna de rest van het beeld wordt omgezet in monochroom.
 • In de onderwerpstanden worden camera-instellingen, waaronder Picture Controls en actieve D-Lighting, automatisch aangepast, zodat u niet meer hoeft te gokken in lastige fotosituaties en het resultaat altijd optimaal is. Draai de standknop eenvoudig naar SCENE en maak een keuze uit de meestgebruikte standen. Voorbeeldfoto's op de monitor helpen u de juiste stand te selecteren.
 • HDR-beelden met een hoog dynamisch bereik: bieden zeer gedetailleerde opnamen van onderwerpen met een hoog contrast. Wanneer u op de ontspanknop drukt, worden er twee opnamen gemaakt die samen één beeld vormen met een zeer groot dynamisch bereik, weinig ruis en rijke kleurgradaties.
 • Uitgebreid ingebouwd retoucheermenu: hiermee kunt u foto's en films in de camera bewerken en verbeteren. Er zijn uiteenlopende effecten en filters beschikbaar, waaronder perspectiefcorrectie, softfocus en lijntekening dat een foto verandert in een lijntekening.
 • Dubbel geïntegreerd stofverwijderingssysteem: het systeem voor beeldsensorreiniging en het airflow control-systeem houden de beeldsensor van de camera stofvrij. Dit levert heldere beelden zonder vlekken op.
 • Compatibiliteit met HD-tv: de camera heeft een ingebouwde HDMI-aansluiting met HDMI-CEC-ondersteuning, zodat u uw foto's en films op elke HD-tv kunt weergeven en de afspeelfuncties kunt regelen met de afstandsbediening van de tv.
 • Infraroodontvanger aan de voor- en achterzijde: helpt onscherpe beelden voorkomen bij het maken van close-ups en zelfportretten.
 

Reviews

 

{{r.reviewed_by}}

{{r.review_date | date: 'dd.MM.yyyy'}}
 

{{reviews[r._id].short}}

{{reviews[r._id].experience}}Laat als eerste een review achter!

Review schrijven

Acties

 

Specificaties

questionanswerproperty_groupexplanationproduct
Barcode/EAN/UPC63549250161Algemeen
MerkNikonEigenschappen Tweedehands
Staat7/10: Normale gebruikerssporenEigenschappen TweedehandsIn welke staat verkeert dit product? 10/10 is nieuw in doos. 5/10 is defect of niet volledig werkende.
Geschikt voorNikonEigenschappen TweedehandsVoor welk merk is dit product geschikt?
Garantietermijn12 maandenEigenschappen Tweedehands
Aantal clicks25.000 tot 50.000Eigenschappen Tweedehands
Exact aantal clicks47,121Eigenschappen Tweedehands
BTW percentage0% (Margeregeling)Eigenschappen Tweedehands
LensvattingNikon F (DX)Technische details
Geschikt voor fullframeNeeTechnische detailsIs het objectief geschikt voor gebruik op een camera met een fullframe sensor?
DraagriemJaTweedehands - Meegeleverde Accessoires
AccuJaTweedehands - Meegeleverde Accessoires
OpladerJaTweedehands - Meegeleverde Accessoires
 

Alternatieven