National Geographic Junior

Kamera Express is de trotse sponsor van de National Geographic Junior Fotowedstrijd. Je kon tot 19 september 2019 je foto's inzenden en vanaf 1 oktober kun je op je favo foto stemmen. Op 17 november 2019 is de finale van de fotowedstrijd in Amsterdam. Wie gaat er met de hoofdprijs naar huis?

Vanuit deze overzichtspagina kun je doorklikken naar een artikel met toffe tips, naar een tekst waarin we coole camera's op een rijtje zetten en naar een webpagina met daarop onze favo fotografen. Je komt op deze pagina's als je klikt op een van de vier foto's hieronder. 

Daarnaast geeft natuurfotograaf Peter van Wieringen antwoord op 15 vragen van kinderen. Hij vertelt waar je mooie foto's kunt maken, hoe het is om slangen te fotograferen en waarom bijenwolven en eekhoorns zo leuk zijn. De prijswinnaars van vorig jaar geven gave tips.

Heb jij die ene superfoto gemaakt? Of was dat je vriend of vriendin? 

Toi, toi, toi, dat de beste moge winnen! 

 

Fotowedstrijd

Kamera Express is de trotse sponsor van de National Geographic Junior Fotowedstrijd. Toi toi toi met je inzending, duimen maar!

Toffe tips

Check deze pagina met gave fototips! Je krijgt gegarandeerd leuke ideeën waarmee je zelf aan de slag kunt. Lees ze goed en ga op pad. 


Coole camera's

Wil je wel eens met een camera werken in plaats van met je smartphone? We hebben gebruiksvriendelijke camera's voor je op een rijtje gezet. 

Favo fotografen

Hier presenteren we enkele van onze favo fotografen. Bekijk de mooiste landschaps- en dierenfoto's, gemaakt door jong en oud en laat je inspireren.