National Geographic Junior

Op 17 november 2019 was de finale van de fotowedstrijd in Amsterdam. Meer dan 3.000 foto's zijn ingestuurd en daaruit zijn drie winnaars geselecteerd in de categorieén Dier, Landschap en Raar Maar Waar. Een professionele jury bestaande uit onder andere Marco Borsato, Sacha de Boer hadden de moeilijke taak om de nummer 1, 2 en 3 te benoemen. In de categorie Dier is Dirk Hoogenstein als winnaar uit de bus gekomen. Mathis Vandermeeren heeft de mooiste landschapsfoto gemaakt in de categorie Landschap. De raarste foto in de catogerie Raar Maar Waar is van Luna Vanhoutte.

Kamera Express is de trotse sponsor van de National Geographic Junior Fotowedstrijd.

We delen dan ook graag toffe tips met je, hebben coole camera's op een rijtje gezet en geven je suggesties voor favo fotografen.

Daarnaast geeft natuurfotograaf Peter van Wieringen antwoord op 15 vragen van kinderen. Hij vertelt waar je mooie foto's kunt maken, hoe het is om slangen te fotograferen en waarom bijenwolven en eekhoorns zo leuk zijn. De prijswinnaars van vorig jaar geven gave tips.

Uiteraard hebben we een mooie impressie gemaakt van de finale. Toi, toi, toi, zien wij jou volgend jaar met de winnende foto?

 

Fotowedstrijd

Kamera Express is de trotse sponsor van de National Geographic Junior Fotowedstrijd. Bekijk hier de winnende foto's!

Toffe tips

Check deze pagina met gave fototips! Je krijgt gegarandeerd leuke ideeën waarmee je zelf aan de slag kunt. Lees ze goed en ga op pad. 


Coole camera's

Wil je wel eens met een camera werken in plaats van met je smartphone? We hebben gebruiksvriendelijke camera's die tegen een stootje kunnen voor je op een rij gezet. 

Favo fotografen

Hier presenteren we enkele van onze favo fotografen. Bekijk de mooiste landschaps- en dierenfoto's, gemaakt door jong en oud en laat je inspireren.