Nabewerking

Overzichtspagina

Who to follow

10 interessante namen om te volgen

Op internet en vooral social media zijn er talloze interessante accounts om te volgen. Vooral Instagram staat vol met de mooiste plaatjes. In het kader van het nabewerkingsthema hebben we daarom een aantal interessante mensen om te volgen op een rijtje gezet. Dus lees vooral verder en laat u inspireren. 


Brandon Woelfel

Brandon Woelfel maakt vooral portretten met gebruik van lichtjes en prisma's. Deze bewerkt hij in een dromerige stijl. Volg Brandon via Instagram of bekijk zijn editing guide

Rosie Hardy

Georgia Rosie Hardy is begonnen als trouwfotograaf maar nu vooral bekend om haar sprookjesachtige foto's. Op haar website plaatst ze regelmatig tutorials. Rosie is te volgen op Instagram.

Erik Johansson

Erik Johansson maakt foto's vanuit concepten. Zijn foto's zijn meestal surrealistisch en bestaan uit meerdere lagen. Zijn bewerkingsstyle trekt klanten als Google, Microsoft, Adobe en Volvo. Bekijk zijn website of volg zijn Instagram.

Christopher Huet

Christophe Huet combineert in zijn foto's het echte leven met fantasie. ZIjn werk is vooral erg populair in de reclamewereld. Hij heeft gewerkt voor grote merken als Playstation, Nike en Motorola. Zijn werk kunt u vinden op zijn website

Julia Kuzmenko

Julia Kuzmenko is een beauty fotografe en blinkt uit in het onzichtbaar bewerken van foto's. Zij streeft naar de perfecte foto, zodat ze achteraf zo min mogelijk hoeft te doen. Heeft klanten als Urban Decay en Smashbox. Bekijk haar website of Instagram.

Annegien Schilling

Annegien Schilling is een jonge fotografe die voornamelijk surrealistische zelfportretten maakt. Annegien heeft twee Instagramaccounts, eentje voor haar zelfportretten en een tweede waar ze anderen fotografeert.

Bryan Adam Castillo

Deze getalenteerde autodidactische fotograaf uit Arizona maakt foto’s over reizen, steden en kunst. In zijn foto’s en nabewerking ligt de focus voornamelijk op de kleine details. Bryan is te volgen via Instagram.

Luisa Azevedo

De Portugese Luisa Azevedo creëert een eigen realiteit dankzij fotomanipulatie. Haar foto’s zijn surrealistisch bewerkt en weerspiegelen haar fantasie en innerlijke kind. Luisa is te volgen via Instagram.

Robert Jahns

Robert Jahns maakt dromerige en surrealistische beelden. Deze beelden schiet hij zelf of hij gebruikt stock foto’s. Al deze beelden bewerkt hij op zijn telefoon. Hij is te volgen op Instagram en Facebook.

Adelaine Morin

Deze bekende YouTubester bewerkt haar foto’s door creatieve doodles toe te voegen. Deze tekent ze zelf met haar telefoon. Adelaine is te volgen via YouTube en Instagram.

Terug naar de overzichtspagina