Nabewerking

Overzichtspagina

Loupedeck: nabewerking zonder muis

Bij het nabewerken van foto’s in Adobe’s Lightroom wordt volop gebruik gemaakt van de muis: de schuifjes voor belichting, contrast, levendigheid en noem al die instellingen maar op: zonder muis bent u nergens. Want die cursor doet alleen wat u wilt als u hem precies op het goede schuifje zet. Een paar uur nabewerken kan zo flink vermoeiend zijn voor uw nek, armen en schouders.

Toch is er een alternatief voor de muis: Loupedeck. In plaats van klikken, heeft u echte schuifknoppen, toetsen en knopjes, waarmee alle bewerkingsfuncties van Lightroom bediend kunnen worden. Dat is niet alleen minder belastend, u kunt de bewerkingsmenu’s op u scherm eigenlijk gewoon weglaten en de foto beeldvullend bewerken. Loupedeck werkt niet alleen met Lightroom, maar ook met Adobe Premier Pro CC en Skylum Autorora HDR. 
Zelf een keer proberen? Dat kan. Op 17 november geven we in onze winkels in Capelle a/d IJssel én Antwerpen een gratis workshop Loupedeck:


Workshop Loupedeck

Werkt u met een Loupedeck of twijfelt u om een Loupedeck aan te schaffen? Kom dan naar de gratis workshop met Lukas de Groodt. Lukas de Groodt is een 20-jarige student Grafisch Design uit het Belgische Vlaams-Brabant. In deze omgeving heeft hij zijn liefde voor natuurfotografie gevonden. Hij kwam Loupedeck tegen op Kickstarter en was onmiddellijk fan! 

Lukas zal u tijdens deze workshop meer uitleg geven over de voordelen die hij ervaart bij beeldbewerking met een Loupedeck in plaats van met een traditionele muis en toetsenbord. Hij gaat u enkele belangrijke functies van de sliders, knoppen en schakelaars uitleggen. Daarnaast demonstreert hij hoe het toch al zeer gebruiksvriendelijke Lightroom uw workflow nog gemakkelijker maakt!

Workshop Loupedeck Capelle a/d IJssel:

Zaterdag 17 november - 10.00 tot 12.00 uur - Rietbaan 5

Schrijf u hier in!


Workshop Loupedeck Antwerpen:

Zaterdag 17 november - 14.00 tot 16.00 uur – Boomsesteenweg 81

Schrijf u hier in!


Terug naar de overzichtspagina