Moederdag bij Kamera Express

Maak je moeder blij met de beste Moederdag Deals

Moederdag Deals | 30% korting bij Profotonet | Q&A

Verras je moeder deze Moederdag met een echt uniek cadeau. Speciaal voor de moeders die weleens iets anders verdienen dan een bos bloemen en een luchtje zetten wij de mooiste cadeaus op een rijtje. Daar worden moeders die echte beeldmakers zijn zeker blij van.

Je scoort deze Moederdag Deals van 2 tot en met 10 mei, zodat jij je cadeau op tijd in huis hebt.

Moederdag Deals30% korting op een canvas bij Profotonet

Maak je cadeau nog persoonlijker en verwen je moeder met een prachtige foto afgedrukt op canvas. Bij Profotonet krijg je daar nu 30% korting op, dus waar wacht je nog op? Verras je moeder met die ene familiefoto waar jullie altijd zo om moeten lachen, of doe een kersverse mama een canvas cadeau met een foto van haar pasgeboren kindje. Dar worden moeders gelukkig van.

Vragen over de Moederdag Deals

Heb je nog vragen over de Moederdag Deals? Bekijk dan hier onze Q&A. 

Jazeker. Alleen als je jouw bestelling het weekend hebt geplaatst, zal je pakket maandag geleverd worden. Kijk voor de volledige Sameday-delivery voorwaarden op deze pagina.
Helaas, wij hebben nog geen mogelijkheid om je bestelling in te laten pakken in cadeaupapier.
Nee hoor, je mag zoveel artikelen bestellen als je wilt.
Dan gaan we het meteen bijbestellen en zorgen dat jouw product alsnog wordt nageleverd voor de speciale Moederdag Deals prijs. Dit geldt niet voor producten met de met "op=op" voorwaarde.
Vrijwel alle Moederdag Deals zijn tijdelijk in prijs verlaagd. Hier hoef je dus niets voor te doen. Alleen voor de Canon SELPHY Square moet je een kortingscode invullen. Dit is SELPHY10.
Vervelend, maar kan gebeuren. Wij lossen dit voor je op als je het aangeeft bij onze klantenservice. Wij zullen je aanvraag na de Moederdag Deals in behandeling nemen.
Als het binnen onze coulance periode valt dan kan dit. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Wij zullen je aanvraag na de Moederdag Deals in behandeling nemen.
Alle winkels doen in principe mee, maar vanwege de coronacrisis is slechts een beperkt aantal winkels open. Een overzicht daarvan vind je hier.
Helaas niet. In de winkels is een selectie van alle actieproducten aanwezig. Via de webshop kan je natuurlijk wel alle producten bestellen.
Jazeker. Bij de bestelling kan je aangeven of je het in de winkel wilt afhalen. Maar let wel op, dit kan alleen op dezelfde dag en een groot deel van onze winkels is gesloten in verband met corona.
Alle Moederdag Deals zijn te vinden op deze pagina.
De acties gelden zowel op de webshop als in onze winkels.