Who to follow

Interessante namen om te volgen

Op internet en social media zijn er talloze interessante accounts om te volgen. Vooral Instagram staat vol met de mooiste plaatjes. In het kader van het maandthema modelfotografie hebben we daarom een aantal interessante mensen om te volgen op een rijtje gezet. Dus lees vooral verder en laat u inspireren. 

Monica van der Maden

Monica van der Maden is een Nederlandse fotograaf en Nikon ambassadeur! Monica is gespecialiseerd in het fotograferen van honden en andere huisdieren. Zij is te volgen via Instagram, Facebook en haar website.

Konsta Punkka

Konsta Punkka is een dierenfotograaf uit Finland. Hij fotografeert dieren in de wilde natuur. Vooral dieren zoals vossen, eekhoorns en beren legt hij vaak vast. U kunt Konsta volgen op Instagram, Facebook en zijn website.

Alexandra Vonk

Alexandra Vonk is een bruidsfotografe die gespecialiseerd is in kleine en romantische trouwerijen. Ze weet de kleine details en emotionele momenten perfect vast te leggen. Ze is via Instagram, Facebook en Pinterest te volgen. Ook heeft ze een eigen website.

Ashley Kelemen

Ashley is een bruidsfotografe met een opvallende stijl. Haar foto’s zijn artistiek en editorial. Ze maakt prachtige portretten en legt de kleinste details vast. Ashley heeft een eigen website maar is ook te volgen via Instagram, Facebook en Pinterest.

Josefien Hoekstra

Josefien Hoekstra is een getalenteerde fotografe uit Nederland. Ze combineert haar passie voor make-up en fashion met haar passie voor fotografie. Dit levert prachtige beelden op! Josefien is te volgen via Instagram, Facebook en haar website.

Suzan Alberts

Suzan Alberts is een Rotterdamse fashionfotografe. Ze maakt vooral dromerige foto’s met felle kleuren. Dit deed ze al voor een vele bekende merken zoals WE Fashion en Sapph Lingerie. Volg haar via Instragram en haar website.

Wildhearts Lab

Wildhearts Lab maakt prachtige koppelfoto’s. Ze leggen authentieke momenten op een zachte en gevoelige manier vast. Bovendien bieden ze enkele presets op hun website aan. Wildhearts Lab is te volgen via Instagram en Facebook.

Lisette Lubbers

Lisette Lubbers fotografeert voornamelijk bruiloften, bevallingen en baby’s. In haar foto’s probeert ze steeds een verhaal in haar foto’s te verwerken. U kunt Lisette volgen via Facebook, YouTube, Instagram en via haar Website.

Hans Toonen en Hans Wientjens

Toonen en Wientjens werken ondertussen al 25 jaar samen. Hun werk valt op door de stijl, klasse en belichting. Hun foto’s verschenen onder andere al in Playboy, FHM en Panorama. Ze zijn te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben ze een eigen website.

Damon Baker

Damon Baker is een getalenteerde fotograaf uit Engeland. Al vanaf een jonge leeftijd wist hij zeker dat fotografie zijn passie is. Damon is fashionfotograaf maar ook veel bekende mensen hebben al voor zijn lens gestaan. Volg hem via Instagram, TumblrFacebook en Twitter.

Terug naar de overzichtspagina