Werken met Lastolite achtergronden

Wanneer u in een studio werkt is het handig een eenvoudig op te zetten achtergrondsysteem te gebruiken om snel van achtergrond te kunnen wisselen. Lastolite maakt dit mogelijk door complete studio-oplossingen aan te bieden die u naar wens kunt aanpassen. Maak creatieve portretten met de verschillende achtergrondpatronen of kies voor een rustige achtergrond met het achtergrondpapier. 

Collapsible | Magnetic Background | Hilite | Bottletop  

Lastolite Collapsible

Lastolite Collapsible achtergronden zijn ideaal te gebruiken om snel een andere sfeer in uw studio te krijgen. Beide kanten zijn bedrukt met een mooi patroon of een kleur. Draai de achtergrond om en uw model bevindt zich in een andere omgeving! Er zijn vele settings waaruit u kunt kiezen. De Lastolite Collapsible serie bestaat onder andere uit urban, creative en perspective achtergronden. Met deze achtergronden kunt u dus alle kanten op! 

De Collapsible serie kunt u binnen enkele seconden opzetten en weer opvouwen tot een derde van het originele formaatDit maakt de achtergrond zeer makkelijk om onderweg mee te nemen. Hij neemt bovendien weinig ruimte in beslag wanneer u hem niet gebruiktDaarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele kreukels dankzij de elastische stof.

Magnetic Background support

De Lastolite Collapsible achtergronden beschikken over een metalen rand, zodat u ze makkelijk op kunt zetten in combinatie met een Magnetic Background Support. U klikt de achtergrond vast met behulp van van de krachtige magneten. Deze zorgen ervoor dat de achtergrond op zijn plek blijft en dat hij stabiel blijft staan.

De Background Support is compatibel met alle traditionele lichtstandaarden (met een standaard 5/8 spigot connector) en opvouwbare achtergronden met een stalen rand.

 

Bekijk hieronder hoe u de Lastolite Collapsible moet opzetten

Lastolite Hilite

De Lastolite Hilite is een inklapbare achtergrond die u vanaf de achter- of binnenkant kan belichten. Hierdoor heeft u nog maar één flitser nodig om uw onderwerp te belichten zonder schaduw. Een achtergrondsysteem is niet nodig, omdat de Hilite op zichzelf kan blijven staan.

Zelfs de grootste formaten zijn compact op te vouwen en in de hoes mee te nemen op locatie. Daarnaast zijn ze ook flexibel te gebruiken in landschap- of portretstand. Voor fotografen die in een beperkte ruimte werken is de Hilite ideaal! Het maakt het zeer makkelijk om te werken met High Key fotografie. De Hilite kan daarnaast ook gebruikt worden als softbox.

Bottletop

De Bottletops maken het gebruik van de Hilites nog veelzijdiger. Bottletops zijn achtergronden, of 'lopers', die u over de Hilite kunt plaatsen door middel van elastiek. Dankzij de bottletop kunt u snel schakelen tussen verschillende achtergronden en opnamesituaties. Met een bottletop heeft u een compleet witte of zwarte achter- en ondergrond waar het model op kan staan.

Bekijk hieronder hoe eenvoudig het is om de Lastolite Hilite op te zetten

Terug naar de overzichtspagina