Middenformaat objectief

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

Met middenformaat objectieven legt u professionele beelden van bewegende objecten, landschappen en portretten vast.

 

Middenformaat objectief

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  Met middenformaat objectieven legt u professionele beelden van bewegende objecten, landschappen en portretten vast.

   

  Wat is een middenformaat objectief?

  Een middenformaat objectief is speciaal ontwikkeld om de beste resultaten te halen uit de bijbehorende middenformaat camera. Door het grote negatiefformaat wordt ruis sterk onderdrukt en kunnen de lenzen meer diepgang en helderheid ontwikkelen. Het aanbod binnen dit type objectief ligt dan ook in handen van de grote merken binnen het middenformaat, zoals Pentax en Hasselblad.

  Hoogwaardige beelden

  Professionele camera’s vragen om gelijkwaardige lenzen en binnen ons aanbod staan dan ook een aantal van de meest veelzijdige en kwalitatief hoogwaardige lenzen die er te vinden zijn. De wonderbaarlijk scherpe en realistische beelden die u met zowel de groothoek als telelenzen binnen het middenformaat maakt kennen weinig afwijkingen.

  Voor elk type fotografie

  Middenformaatcamera's bieden uitstekende weergave voor elke soort fotografie. De bijbehorende lenzen vormen dan ook de diversiteit om zowel in macro beelden van dichtbij vast te leggen, de architectuur van een stad in groot formaat te registreren of tijdens een safari dieren in actie in beeld te brengen. De specifieke lenzen zijn dan ook op maat gemaakt om elk een ander type fotografie te ondersteunen.

  Volledige controle over scherptediepte

  Door de snelle en heldere diafragma wordt de scherptediepte over het hele bereik nauwkeurig weergegeven en zijn de resultaten van grote perfectie. De elementen in de diverse objectieven zijn geoptimaliseerd voor digitale fotografie en kunnen hierdoor zeer scherpe beelden leveren.