Lente

Basiscursus macrofotografie

Heeft u altijd al meer willen leren over macrofotografie en wilt u dit op een praktische manier doen? Volg dan de online videocursus macrofotografie. In deze basiscursus leert u aan de hand van vele praktijkvoorbeelden meer over deze vorm van fotografie. Er wordt o.a. aandacht besteed aan camera-apparatuur en accessoires die geschikt zijn voor macrofotografie en hoe u te werk gaat. Ook worden er handige tips gedeeld en gaan we dieper in op een belangrijke stap voor macrofotografie: nabewerking.

Wilt u meer informatie over deze videocursus?

Klik hier


Teaser trailer

Over de Kamera Express Academy

Kamera Express wil mensen helpen bij de ontwikkeling van hun fotografie, zodat ze uiteindelijk betere foto’s gaan maken. De Kamera Express Academy sluit daar perfect op aan! Op dit online platform worden allerlei videocursussen aangeboden. Denk aan een algemene basiscursus fotografie, een cursus studiofotografie en nu ook macrofotografie. Het doel van de Kamera Express Academy is op een inspirerende manier een solide basis creëren voor iedereen die meer wil leren over fotografie. Hands-on is daarbij het kernwoord. Na het kijken van de video’s kunt u direct aan de slag met wat u geleerd heeft. Niet alleen ideaal voor beginners, maar ook voor mensen die hun kennis een boost willen geven of toe zijn aan een opfriscursus.

De voordelen van de Kamera Express Academy

Hoge kwaliteit video's 

Leer aan de hand van hoge kwaliteit video's waarin theorie en praktijk samengebracht worden en elkaar op die manier bovendien versterken.

Duidelijke voorbeelden

Onze video's zijn voorzien van duidelijke voor en na beelden. Op deze manier weet u precies welke resultaten u kunt verwachten tijdens het fotograferen.

Rustig tempo

Volg de cursus op uw eigen tempo! Alle delen kunnen los bekeken worden. Daarnaast kunt u alle video's kijken op uw PC, smartphone of tablet.

Terug naar de overzichtspagina