Kamera Express opent Superstore in Leeuwarden

Vanaf heden is Kamera Express ook te vinden ik het noorden van het land. Op 1 april 2017 hebben wij een nieuwe vestiging geopend in Leeuwarden! Natuurlijk vindt u bij ons een groot aanbod aan foto- en videoproducten en wordt u, zoals u gewend bent, geholpen door specialisten die graag alle tijd voor u nemen. 

Kamera Express neemt verschillende foto- en videoverkoopactiviteiten over van Foto MGM, de bekendste fotospeciaalzaak van Leeuwarden. Van de mooiste camera's tot dat mooie reisstatief en van de nieuwste objectieven tot specifieke accessoires: bij ons bent u aan het juiste adres. Ook voor het afdrukken en inlijsten van foto's of voor het maken van een fotoalbum kunt u bij ons tercht. Dezelfde diensten en service als bij Foto MGM, maar dan onder de vlag van Kamera Express. Foto MGM zal nog wel fotoshoots doen.

Een vertrouwd gezicht voor Leeuwarden

Komt u langs bij het nieuwe filiaal van Kamera Express in Leeuwarden? Grote kans dat u een bekend gezicht tegenkomt. Jouwert Honderd, vakfotograaf én fotografiedeskundige en voormalig Foto MGM-medewerker, is namelijk werkzaam als bedrijfsleider van KE Leeuwarden. Michaël Horsthuis, eigenaar van Foto MGM, gaat zich inzetten als ambassadeur voor Kamera Express.

 

Kom gauw eens een kijkje nemen bij onze nieuwe winkel in Leeuwarden!