Rugged Family

De Rugged-serie van LaCie is bedoeld voor het zware werk. Deze mobiele schijven neem je overal mee naartoe zonder je zorgen te maken dat je jouw data verliest. Deze schijven hebben een iconische oranje rubberen bumper om schokken en klappen op te vangen. Ze zijn bovendien spatwaterbestendig. Ideaal voor de meest ruige situaties. De schijven van de Rugged family onderscheiden zich door de waterbestendigheid, valbestendigheid, betrouwbaarheid en schokbestendigheid.

Rugged USB-C

De Rugged USB-C is de compacte en simpele schijf uit de Rugged-family. Hij heeft maar 1 USB-C poort en die kan aangesloten worden op jouw computer. Bij de schijf worden diverse kabels meegeleverd zodat de schijf ook werkt op computers met een traditionele USB-A aansluiting. De schijf wordt gevoed via USB en je hebt hier geen aparte voeding voor nodig. De capaciteit van de schijven zijn 1TB, 2TB4TB en 5TB. De maximale snelheid die ermee gehaald kan worden is 130 MB/s. De Rugged USB-C is valbestendig tot 1.2 meter hoogte.

Bekijk hier!
Rugged Thunderbolt USB-C

De Rugged USB-C is een compacte schijf uit de Rugged-family. Hij heeft een Thunderbolt 3-poort die aangesloten kan worden op jouw computer. Met Thunderbolt heb je de mogelijkheid om door te lussen. De capaciteit van de schijven zijn 1TB 2TB  4TB en 5TB met traditionele harde schijf. De maximale snelheid die ermee gehaald kan worden is 130 MB/s. De Rugged is valbestendig tot 2.0 meter hoogte. De versies met SSD zijn er in de capaciteiten van 500GB en 1TB met hogere snelheden tot 510MB/s. Ideaal om 4K bestanden te bewerken.

Bekijk hier!
Rugged Mini

De Rugged Mini is een compacte harde schijf met een USB 3.0-aansluiting. Met capaciteiten van 1TB, 2TB en 4TB kun je gemakkelijk snel en veel data meenemen en overzetten. Met overdrachtssnelheden tot 130 MB/s en een valbestendigheid van 1.2 meter maakt dit de Rugged Mini een betrouwbaar en snelle harde schijf voor jouw data. De LaCie Rugged onderscheidt zich van de andere Rugged-schijven door zijn compactere formaat en laag gewicht. Dit item past makkelijk in jouw jas of tas, zodat je altijd en overal bij jouw data kunt komen.

Bekijk hier!
Rugged RAID Pro

Met de ingebouwde SD-kaartlezer maakt de Rugged RAID Pro een betrouwbaar back-upsysteem voor in het veld. De kaartlezer zorgt ervoor dat je via de schijf SD-kaartjes kunt importeren vanaf een computer. De schijf is configureerbaar met de LaCie RAID Manager. De capaciteit is 4TB en heeft een USB-C aansluiting. De overdrachtssnelheid is maximaal 240 MB/s en de valbestendigheid is 1.2 meter.

Bekijk hier!
Rugged SSD

De LaCie Rugged SSD is een harde schijf van broekzakformaat voor iedere beeldmaker. Speel eenvoudig 4K-videobeelden af en profiteer van bestandsoverdrachten met snelheden tot 950MB/s. Wees nooit meer bang dat jouw harde schijf een dag op de set niet overleeft, de SSD's zijn waterbestendigd en een bestemd tegen een val van drie meter. De Rugged SSD is leverbaar in 500GB1TB en 2TB.

Bekijk hier!
Rugged Secure

De LaCie Rugged Secure is de schijf in de Rugged-lijn met encryptie. Het is een schijf voor jouw data - zelfs als de schijf uit het omhulsel wordt gehaald. Met de LaCie Rugged SECURE kun je jouw gegevens overbrengen zonder dat je zich zorgen hoeft te maken over toegang door onbevoegden. Daarnaast is de harde schijf ook water-, val- en stootbestendig. De schijf heeft ook Thunderbolt. De Rugged Secure is leverbaar in 2TB.

Bekijk hier!
Rugged RAID Shuttle

De RAID Shuttle is een betrouwbare en veilige harde schijf. De schijf is namelijk beschermd tegen spatwater, vallen, stof en druk. Daarnaast is het formaat van de RAID Shuttle ideaal voor in jouw tas. Bescherm al jouw belangrijke projecten met een hardwarversleuteling met wachtwoordbeveiliging. De capaciteit is 8TB en heeft een USB-C aansluiting en een lees- en schrijfsnelheid tot 250MB/s

Bekijk hier!
Rugged SSD Pro

De LaCie Rugged Pro overleeft de meest extreme omstandigheden. Hij is bestemd tegen stof en water, maar ook een val van 3 meter en de druk van een auto van twee ton. De harde schijf behaald topsnelheden, waarmee je overal bestanden in 6K, 8K of super slowmotion af kan spelen, zonder te transcoderen. De SSD Pro is leverbaar in 1TB en 2TB met een lees- en schrijfsnelheid tot 2800MB/s. 

Bekijk hier!

Terug naar de overzichtspagina van LaCie