DJI Copilot: handig en efficiënt backup-systeem, voor reizende fotografen, videografen en dronepiloten

U kent het tafereel wel: u gaat op reis, checkt in en moet al uw apparatuur één voor één laten zien. Dat voelt als onnodig oponthoud. Dankzij de DJI Copilot hoeft u uw laptop in elk geval niet meer in het mandje te leggen bij de douane. In dit systeem zit namelijk álles wat u nodig heeft om uzelf te voorzien van goede back-ups. Of u nu werkt als reisfotograaf, als professional locaties of steden bezoekt of hobbymatig vakantiefoto’s maakt: de DJI Copilot is een echte aanrader. Dronepiloten die gewend zijn vele (micro)SD-kaarten te gebruiken op een dag kunnen met deze Copilot ook goed uit de voeten. Zij kunnen hiermee per gemaakte dronevlucht beelden opslaan.

DJI Copilot is een product van LaCie. Deze organisatie staat bekend om haar opslagoplossingen van wereldklasse. De DJI Copilot is een voorbeeld van zo’n handig, goed doordacht back-up-systeem. Het bestaat uit een Backup On Set Solution-schijf met SD-kaartsleuf en USB-poort. Deze opslagdrager functioneert zelfstandig. U kunt de inhoud van geheugenkaarten en usb-sticks rechtstreeks backuppen en bestanden overzetten vanaf apparaten.

Direct gegevens verwerken via de DJI Copilot en de Copilot BOSS App

Doe de DJI Copilot (van 3,6 bij 11, 1 bij 13,6 centimeter en 534 gram) in uw tas en u bent van alle gemakken voorzien op back-up-gebied. Met dit back-up-systeem kunt u namelijk niet alleen direct gegevens verwerken, maar ook aan mobiel bestandsbeheer doen en uw smartphone en tablet opladen.

De applicatie Copilot BOSS App is een onmisbare extra. Hiermee kunt u de Copilot via USB aan uw telefoon of tablet koppelen. Daar is geen internet voor nodig. Met deze app kunt u uw bestanden ordenen, beheren, video’s afspelen, bestandsnamen veranderen of ongewenste bestanden verwijderen. Of u nu 5 minuten heeft in uw hotelkamer voordat u verder trekt of 3 uur in de trein moet doorbrengen: met wat hulp van de DJI Copilot App besteedt u uw tijd efficiënt.

De mogelijkheid tot gegevensbeheer onderweg en onder extreme omstandigheden

Zelfs in the middle of nowhere, tijdens een reis, een natuurreportage of tijdens een wandeling kunt u op de Copilot rekenen. Extreme weersomstandigheden, zoals regen, hagel of sneeuw, zijn daarbij geen probleem. Dit komt door de extreme robuustheid en het gegevensherstel van de Copilot: een stevige rubberen hand beschermt de kunststofbehuizing waarin een 2,5inch-schijf van maar liefst 2TB zit opgesloten. Alle aansluitingen bevinden zich achter een spatwaterdicht klepje. Welke beelden zou u nooit willen verliezen? Wat voor type shots wilt u het liefst zo snel mogelijk opslaan? Denk aan dat ene bijzondere shot in de jungle, dat unieke, kwetsbare beeld van de bruiloftsceremonie, de beelden die u maakte toen u een Himalayatrekking deed… Geen moment gaat nog verloren met de DJI Copilot.

Een snel, mobiel en efficiënt back-up-systeem

Het is u vast wel duidelijk geworden: de DJI Copilot is erg handig voor wie het druk heeft. Met de DJI Copilot kunt u overal en op welk moment dan ook aan de slag voor een overzichtelijke en up to date bestandsopslag.

Als u na een reis of shoot thuiskomt, en u bent al op locatie aan de weer geweest met de Copilot, dan hoeft u eenmaal thuis nog maar weinig tijd te besteden aan uw bestanden. Wie goed gebruikt maakt van de mogelijkheden van de DJI Copilot houdt zeeën van tijd over. Wat gaat u doen in de tijd die u overhoudt? Nog meer filmen en foto’s maken? Plannen maken voor nieuwe projecten? Wij zijn benieuwd. Alvast veel inspiratie en plezier toegewenst!

Belangrijkste kenmerken van de DJI Copilot:

 • Bestaat uit een Back-up On Set Solution-Schijf met SD-kaartsleuf en USB-poort
 • Beschikt over 2000GB (2TB) opslagcapaciteit en maximaal 60 uur aan 4K-video met 30fps
 • Kopieert bestanden direct van uw digitale camera, drone, geheugenkaart, actiecamera, DSLR-camera, telefoon, USB harde schijf, USB flash drive en meer
 • Gebruik een back-up-accu voor USB-oplaadbare apparaten 
 • LCD-paneel geeft beschikbare schijfruimte, accugebruik, back-up-taken en kopieervoortgang weer
 • Maakt het mogelijk beelden te evalueren: sluit de kabel aan en bekijk beelden via de Copilot BOSS App 
 • Beheert en organiseert bestanden: hernoemen, verwerken en verwijderen met de Copilot BOSS App 
 • Is robuust: bestand tegen weertypen, schokken, vallen, stoten en regenwater
 • Multifunctioneel: heeft een ingebouwde oplader voor smartphone en tablet 
 • Compatibel met Mac OSX10.01 of hoger en Windows 10 of hoger, iOS en Android smartphones en tablets, met de meeste drones (waaronder diverse DJI Inspire drones, DJI Mavic Air drones, DJI Mavic Pro drones, DJI Mavic Phantom drones, DJI Spark Fly drones), spiegelreflexcamera's, systeemcamera's, actioncams en geheugenkaartlezers  
 • Omvang: 13,6 x 11,1 x 3,6 cm
 • Gewicht: 534 gram 

Terug naar de overzichtspagina van LaCie