10% korting op tweedehands

Op zoek naar een nieuwe camera, objectief of accessoire, maar ga je liever voor een duurzame optie? Wil je geld besparen of ben je op zoek naar een écht collector’s item? Dan is een tweedehandsproduct de perfecte optie voor jou. Onze experts controleren en testen ieder product uitvoerig, waarna ze het artikel grondig schoonmaken. Zo verzekeren wij je van een goed product. Bovendien zit op ieder tweedehandsartikel tot wel 12 maanden garantie. Profiteer nu van 10% korting op ons gehele tweedehands aanbod.

Controle door experts | De duurzame klik | Tips & inspiratie | Onze services

De 10% korting op ons tweedehands aanbod is geldig van 22 februari tot en met 17 maart 2023.

Onze populairste tweedehands producten

Systeemcamera's   Spiegelreflexcamera's   Primelenzen   Zoomlenzen   Statieven  

Ben je op zoek naar een speciaal product? Filter dan op merk of productcategorie. Ben je niet op zoek naar één specifiek item? Bekijk dan alle producten of filter op jouw gewenste prijs.

Ben je op zoek naar een nieuwe camera of objectief maar is je budget beperkt of hecht je weinig waarde aan nieuwe producten? Bij Kamera Express vind je een groot aanbod aan occasions, outlet- en demomodellen. Maandelijks worden er bijna vijfhonderd tweedehands artikelen ingenomen in onze winkels. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten die nog uitstekend functioneren, maar wél lager in prijs zijn dan de originele variant. Van systeemcamera’s tot zoomobjectieven en van batterygrips tot compactcamera’s.

Onze tweedehandsexperts

Bij Kamera Express nemen we al onze producten én onze klanten uiterst serieus. Wanneer je een gebruikte camera, gebruikt objectief of gebruikte accessoire inlevert, gaan deze in alle gevallen eerst langs onze tweedehandsexperts. Zij controleren ieder tweedehands item uitvoerig voordat wij het product aanbieden in onze winkel.

“Wij controleren onder andere op slijtsporen, werking, het aantal sluiterbewegingen van de camera, diafragmawerking en autofocus. Het valt op dat de meeste tweedehands producten nog in goede staat verkeren. Op een gebruiksspoortje hier en daar na lijken ze nog als nieuw en kunnen ze moeiteloos naar een nieuwe eigenaar. We merken dat mensen over het algemeen heel zuinig zijn op hun spullen", vertelt tweedehandsspecialist Gerben. Als het product gecontroleerd is, wordt het zorgvuldig schoongemaakt. Daarna komen de tweedehands producten in de winkels en de webshop terecht.

De duurzame klik

Het is onze missie om samen met beeldmakers te werken aan een duurzame toekomst

Wij willen samen met jou circulair en duurzaam beeldmaken de norm maken. Niet de uitzondering, maar de regel. Door verbeteringen door te voeren streven we ernaar om samen met jou bij te dragen aan een duurzame toekomst, want die toekomst begint bij onszelf. Kamera Express groeit, en hierdoor groeit onze impact ook. We nemen onze verantwoordelijkheid serieus en werken aan een duurzaam assortiment en bedrijf. Zo bieden we camera’s een tweede leven, verhuren we een deel van ons aanbod en bieden we een reparatieservice aan zodat jouw gear zo lang mogelijk meegaat. De eerste stappen zijn dus al gezet. Help je mee onze duurzame ambities waar te maken?

Lees meer over onze doelen

Tips & inspiratie

Onze services

Repair

Reparatie

Wij stimuleren een lang en veelvuldig gebruik van onze producten en bieden daarom een uitgebreide reparatieservice aan, zodat jij jouw camera weer als nieuw kunt gebruiken.

Laat je apparatuur repareren

Huren

Huren

Eerst je product uitproberen? Maak gebruik van onze verhuurservice! Eerst je product uitproberen? Maak gebruik van onze verhuurservice! Door te huren kan je de gaafste gear testen voor je een beslissing maakt.

Huur jouw apparatuur

Inleveren

Inleveren

Snel en verantwoord van je oude apparatuur afkomen? Bij ons kun je jouw versleten elektronica kosteloos inleveren. Maak impact door je elektronicalade eens uit te ruimen.

Lever je oude apparatuur in

Veelgestelde vragen