Kamera Express Photowalks

Kamera Express Photowalks

Ben jij een beginnende of ervaren fotograaf en heb jij in de weekenden van 7 & 12 mei en 18 juni een gaatje? Schrijf je dan snel in voor de Kamera Express Photowalks. Onder begeleiding van een expert van Fujifilm of Sony leer jij alle fijne kneepjes van bijvoorbeeld studioportretten of dierenfotografie, of wat dacht je van streetphotography? Dit alles en meer komt aan bod in de Photowalks van Kamera Express.

Snel naar: Thema's | Wat kun je verwachten? | Data & locaties

Thema's

Tijdens de Kamera Express Photowalks komen er verschillende thema's aan bod. Er is voor ieder wat wils, zo hebben we de thema's:

 

Wat kun je verwachten?

Voor een vergoeding van slechts €35 kun je al mee. Je gaat op pad in kleine groepen van maximaal 15 personen. Én let op aan het einde van de photowalk ontvang je een Fujifilm of Sony giftcard van €50, die kun je mooi inzetten bij het bestellen van je nieuwe goodies.

Bij aanvang word je ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee met een versnapering. Daarna is het tijd voor een klein beetje theorie.

Na de theoretische uitleg is het tijd om op pad te gaan. Onder begeleiding van de professionals breng je op locatie alle opgedane kennis in de praktijk. Ioannis Tsouloulis en Martin Steenhout nemen je mee op een onvergetelijke reis.

De tijd vliegt, nu zijn we inmiddels aangekomen bij het eind van de wandeling. Het is tijd voor een laatste vragenronde en je krijgt nog een korte samenvatting van alle informatie. Vergeet je giftcard niet mee te nemen.

We snappen het, je kunt niet wachten om je aan te melden voor een photowalk. Lees snel verder want vol is vol.

Data & locaties

Studioportret

Antwerpen

Thema Portret in Antwerpen onder leiding van Ioannis Tsouloulis

18 juni
straatfotogratie

Antwerpen

Thema straatfotografie in Antwerpen onder leiding van Ioannis Tsouloulis

18 juni

Onder begeleiding van Ioannis Tsouloulis | X-Photographer kun je op 18 juni de Portret met continu licht/flits & Straatfotografie photowalks in turnhout volgen.

Ioannis werd Fujifilm X-Photographer in februari 2012. Met passie traint en coacht hij fotografie fans over hoe ze de beste resultaten kunnen bereiken met hun Fujifilm uitrusting.

Als professioneel fotograaf zijn zijn belangrijkste fotografische onderwerpen onroerend goed voor makelaars, portretten voor particuliere en commerciële klanten, en reclamefotografie. Zijn privéwerk bestaat uit portretten, beautyfotografie en nudes.

Hij ziet de innerlijke schoonheid van mensen en gebruikt deze als uitgangspunt voor zijn fotografie. Gepassioneerd door mensen, collega-fotografen, bruisende steden en de eeuwige pracht van de natuur heeft hij altijd minstens een van zijn Fujifilm camera's bij zich om die glimp van schoonheid of mooie lichtstraal te registreren. Ioannis is steeds gewapend, ook voor die meest onverwachte fotomomenten.

Meer weten over Ioannis? Neem eens een kijkje op Fujifilm-X.com